03 / 05 / 2024

sarıçam belediyesi tarım arazilerine yol açılması

sarıçam belediyesi tarım arazilerine yol açılması

Sarıçam Belediyesi, yaklaşan hububat hasadı öncesi tüm tarım arazilerinin yollarına bakım yaptırıyor. Hasat döneminde istenilmeyen kazaların önüne geçmek için yapılan yol bakım çalışmaları 37 ayrı kırsal mahallelerde gerçekleşiyor...

Serkan Sarı: Tarım arazileri de icralar yüzünden bir bir satılıyor!

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı tarla, tarım arazisi, zeytinlik vasfında birçok mülkün banka icraları yüzünden satıldığını gündeme getirdi. İşte Sarı'nın o açıklamaları...

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Tekno Sürüm Teknoloji Tarım Hayvancılık Enerji Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Safa Batuhan Aslantaş tarafından kuruldu.

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enviculture Tarım Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özönder tarafından kuruldu.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Sarı Metal, enerji, tarım emtiaları düşüşe geçti! İşte 11 Ekim 2022 emtia piyasalarında son durum!

Emtia borsalarına yatırım yapan vatandaşların yakından takip ettiği kıymetli metal, enerji, tarım ve sanayi emtialarında yeni güne kayıp vererek başladı. 

Adana Sarıçam’a ucuz konut müjdesi! İşte TOKİ Adana Sarıçam 2022 detayları!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Adana Sarıçam 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Adana Sarıçam projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Adana Sarıçam 2022 ucuz konut projesi...

sarıçam belediyesi tarım arazilerine yol açılması Haberi

sarıçam belediyesi tarım arazilerine yol açılması


Adana Sarıçam Belediyesi, yaklaşan hububat hasadı öncesi tüm tarım arazilerinin yollarına bakım yaptırıyor. Hasat döneminde istenilmeyen kazaların önüne geçmek için yapılan yol bakım çalışmaları 37 ayrı kırsal mahallelerde gerçekleşiyor.


Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın talimatı ile tarımsal işlerin yoğun olarak sürdürüldüğü kuzey mahallelerinde tarım arazilerinin yol bakım onarım ve açılmasına ilişkin faaliyetler arttırıldı.


Bugüne kadar Avcılar, Kılıçlı, Kızılkaş, Kılbaş, Kepeztepe mahallelerinde tarım arazilerinin yolları greyder ile düzenlendi. Halen Turunçlu Mahallesi'nde devam eden yol çalışmaları tarım ve hayvancılık ile iştigal eden tüm mahallelerde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “Hasat dönemine girildi. Sarıçam ilçemiz aynı zamanda tarım ve hayvancılık bakımından da önemli bir merkez. Bu amaçla belediye olarak sorunsuz bir hasat dönemi yaşanması için çiftçilerimizin talepleri doğrultusunda tüm yol bakım, onarım...