30 / 04 / 2024

Sarıgöl Mahallesi dönüşüm

Sarıgöl Mahallesi dönüşüm

Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi içerisinde yerinde dönüşüm planı uygulanacak.

Ege Mahallesi dönüşüm projesinin temeli 2 Şubat'ta atılıyor! İzmir’in kalbinde 706 yeni konut!

Yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında şehrin merkezinde senelerdir çözüm bekleyen bir proje için daha düğmeye basıldı. Ege Mahallesi’nde hak sahiplerine teslim edilecek olan binaların yapımı için 2 Şubat Cuma günü temel atma töreni yapılacak.

Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Şehirler nasıl dönüşmeli?

Şehir-Bölge Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Mete Gülbaş, kentsel dönüşüm ve depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşüm müteahhitlerin eline bırakılamayacak kadar önemli! Peki şehirler nasıl dönüşmeli?

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı! 

İstanbul Sarıgöl Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesi özel olarak davet edilen Egemen İnşaat ve Okyanus Enerji İş Ortaklığı’na verildi. İşte ayrıntılar...

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Sarıgöl Mahallesi Bilgin Sok, Hamam Cad. ve Güzel Sok. Arasında Kalan 4,84 ha. Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tam gaz!

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde yapımı bitirilen Sarıgöl Mahallesi 12B 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 796 konutta anahtar teslimine start verildi.

Bingöl Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nde son durum ne?

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan Kültür Mahallesi'nde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesinde incelemelerde bulundu. 

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Mersin Akdeniz Belediyesi'nin gündemi kentsel dönüşüm!

Mersin Akdeniz Belediyesi Nisan Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm konusunda destek çağrısında bulundu. 

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Sarıgöl Mahallesi dönüşüm Haberi

Sarıgöl Mahallesi dönüşüm

Gaziosmanpaşa, Sarıgöl Mahallesi içerisinde yerinde dönüşüm planı uygulanacak.  Temelini geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın attığı çalışma sırasında Roman aileler diğer projelerin aksine aynı bölgede yaşantılarına devam edecekler. Projenin bir başka özelliği de evi yıkılan vatandaşa, projeden aynı büyüklükte daire verilecek olması. 'Dönüşüm' öncesi bölgede 100 metrekare evi bulunan Sarıgöllü'ye yine 100 metrekare ev...