02 / 05 / 2024

Sarıkamış Kayak Merkezi nerede

Sarıkamış Kayak Merkezi nerede

Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'nun talimatıyla merkezin yeni kayak sezonu öncesinde hizmete girmesinin sağlanması amacıyla 2 milyon lira ödenek temin edildi.

TOKİ Kars Sarıkamış 316 konut ihalesi bugün!

Kars Sarıkamış Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ'den Kars Sarıkamış'a 316 yeni konut!

Kars İli Sarıkamış İlçesi Erenler-Tepe Mahalleleri Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 316 Adet Konut, 1 Adet Cami ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 15 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kars Sarıkamış 2019 başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış 2019 projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Sarıkamış TOKİ 3+1 kura sonucu!

Sarıkamış TOKİ 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı.

TOKİ Sarıkamış kura sonucu 2+1!

TOKİ Sarıkamış kura sonucu 2+1 haberimizde yer alıyor. Projede 188 adet konuta yer veriliyor.

Sarıkamış TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Sarıkamış TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 188 adet 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Sarıkamış başvuru şartları!

TOKİ Kars Sarıkamış başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ Kars Sarıkamış başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

Sarıkamış Kayak Merkezi nerede Haberi

Sarıkamış Kayak Merkezi nerede

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu'nun talimatıyla, Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Sarıkamış Kayak Merkezi'nin yeni kayak sezonu öncesinde hizmete açılması amacıyla 2 milyon lira ödenek sağlandı.


Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Sarıkamış Kış Sporları Turizm Merkezi, Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'nun talimatıyla yenilenecek.


"Doğu'nun Alpleri" olarak adlandırılan merkeze geçen ay bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırının izleri, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından silinecek.


Topçu'nun talimatıyla merkezin atıl durumda kalmaması ve işler nitelikteki bölümlerine bölücü teröristler tarafından verilen zararların giderilerek yeni kayak sezonu öncesinde hizmete girmesinin sağlanması amacıyla 2 milyon lira ödenek temin edildi. 


Kars Valiliğine gönderilecek ödenek, saldırı sonucu zarar gören tesisin yeniden işler hale getirilmesi için kullanılacak.


Sarıkamış'a büyük önem veren Kültür ve Turizm Bakanı Topçu'nun kayak merkezinde öncelikle terör saldırılarıyla tahrip edilen...