28 / 04 / 2024

Sarımeşe imar

Sarımeşe imar

Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez m 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan kapalı spor salonu da Sarımeşe'de inşaa edilecek

Konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösteriyor!

Habertürk yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü yazısında Ocak'ta yüzde 2.3 ve son bir senede yüzde 68 artan konut fiyatlarının artış ivmesi normalleşme eğilimi gösterdiğini belirtti. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın o yazısı...

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! 

Kocaeli ili Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Derbent, Aslanbey ve Sarımeşe Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

İmar barışında flaş gelişme! Yeni imar barışı geliyor mu? Binlerce mağduru ilgilendiriyor!

Son dönemde sık sık gündeme gelen imar barışı ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. BBP Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Mustafa Destici tarafından imar barışına ilişkin kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Peki Yeni imar barışı geliyor mu? Binlerce mağdur bekliyordu...

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Mamak'ta e-imar dönemi başladı!

Ankara'ya bağlı Mamak Belediyesi, kent genelinde imar işlemlerini kolaylaştıracak e-imar uygulamasını başlattı.

Çanakkale Biga Belediyesi’nde E-İmar ve Kent Rehberi dönemi!

Çanakkale’nin Biga ilçesinde vatandaşların hizmetine açılan E-İmar ile Kent Rehberi projesinin Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve firma yetkililerince tanıtımı gerçekleşti.

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

İnegöl'de e-imar uygulamasını 1 ayda 12 bin kişi kullandı!

Bursa İnegöl Belediyesi tarafından 2020 yılının Nisan ayında hizmete açtığı e-imar uygulaması, kısa süre içerisinde vatandaşlarca sıkça kullanılmaya başladı. Uygulamayı Mart ayında 12 bin ziyaretçinin kullandığı açıklandı.

Sarımeşe imar Haberi

Sarımeşe imar

Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez m 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan kapalı spor salonu da Sarımeşe'de inşaa edilecek. Büyükşehir Belediyesinin desteği ile hayata geçecek fonksiyonel özellikteki kapalı spor salonu 13 bin 950 metrekare alan üzerine bin kişi kapasiteli olarak projelendirildi. Kartepe'nin cazibesini artırmak için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışma içinde bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, seçim beyannamesinde yer alan yatırımlardan birinin de Sarımeşe'de kapalı spor salonu olarak projelendirildiğini açıkladı. Kartepelilere hep daha iyisini ve güzelini sunmak üzere çalıştıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, bin kişi kapasiteli kapalı spor salonunu da ilçe halkının hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 


BİN SEYİRCİ KAPASİTELİ 


Tüm amatör spor kulüplerine ve Kartepelilere hizmet verebilecek, tam donanımlı spor...