29 / 04 / 2024

Sarımeşe kapalı spor salonu

Sarımeşe kapalı spor salonu

Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üziilmez'in 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan kapalı spor salonu da Sarımeşe'de inşaa edilecek.

Sarımeşe'de bin kişilik kapalı spor salonu inşa edilecek!

Çağdaş ve yaşam standartları yüksek bir Kartepe hedefiyle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez m 41 vizyon projesinde yer alan yatırımlardan kapalı spor salonu da Sarımeşe'de inşaa edilecek

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe Grup Hafriyat İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Meşe tarafından kuruldu.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meşe 49 İnşaat Yazılım Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Alper Meşe tarafından kuruldu.

Kartepe Belediyesi 3 gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe Sarımeşe, Arslanbey ve Derbent mahallelerinde yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

O ilde 4 adet arsa satılıyor! Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! 

Kocaeli ili Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Kartepe ilçesi, Derbent, Aslanbey ve Sarımeşe Mahallelerinde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

İstanbul'da bu yollar trafiğe kapatıldı! Yola çıkacaklar dikkat! İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

İstanbul'da İstanbul'u Koşuyorum etkinliği ve Emeklilikte Yaşa Takılanlar mitingi sebebiyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapalı? İşte trafiğe kapalı olan o yollar...

Avrupa Konutları Saklıvadi satışta! Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor! 

Avrupa Konutları Saklıvadi projesi satışa sunuldu. 285 milyon 28 bin 197 liraya mal olacak Avrupa Konutları Saklıvadi'yle Sarıyer'e 227 yeni konut geliyor...

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Kartepe Sarımeşe Mahallesi uygulama imar planı kabul edildi!

Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman başkanlığında Şubat ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Kartepe Belediyesi Meclis toplantısında 11 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Nazilli Kapalı Spor Salonu'nun yenilenmesi önerisi mecliste!

Nazilli Kapalı Spor Salonu'nun yenilenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sarımeşe kapalı spor salonu Haberi

Sarımeşe kapalı spor salonu

Kocaeli Büyükşehir Beled iyesi'n in desteği ile hayata geçecek fonksiyonel özellikteki kapalı spor salonu 13.950 metrekare alan üzerine bin kişi kapasiteli olarak projelendirildi. 

Kartepe'nin cazibesini artırmak için Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışma içinde bulunduklarını belirten Belediye Başkam Hüseyin Üzülmez, seçim beyannamesinde yer alan yatırımlardan birinin de Sarımeşe'de kapalı spor salonu olarak projelendirildiğini açıkladı. Kartepelilere hep daha iyisini ve güzelini sunmak üzere çalıştıklarını kaydeden Başkan Üzülmez, bin kişi kapasiteli kapalı spor salonunu da ilçe halkının hizmetine sunacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. 

Tüm amatör spor kulüplerine ve Kartepelilere hizmet verebilecek, tam donanımlı spor salonu bin seyirci kapasitesi için bina oturma alanı 3500 metre kare olarak planlandı. 40x20 metre basketbol, salon futbolu, hentbol ve voleybol saha alanları düşünülen proje kapsamında bay ve bayan fitness...