27 / 04 / 2024

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi nerede

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi nerede

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Bakan Yumaklı kadın ve genç girişimcilere müjdeyi verdi! Yüzde 70 ilave destek veriliyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yeni desteklemelerde üreten herkese ürettiği kadar destek verdiklerini açıkladı. Kadın ve genç girişimcilere 70 ilave destek verdiklerini söyledi. 

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Kamu kuruluşuna, kadın erkek sözleşmeli personel alımı yapılacak...

Kamu kurumunda çalışmak isteyenler adaylar için  yeni bir personel alım duyurusu daha yapıldı. Buna göre kadın ve erkek personel alımı yapılacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

KPSS'den düşük puan alanlara son dakika müjdesi! Kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacak!

KPSS'den düşük puan alanların beklediği müjde sonunda geldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, kadın ve erkek tam 200 yeni itfaiye eri alınacağı belirtildi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu!

TÜİK en çok kazandıran finansal yatırımları tek tek sıraladı. Ağustosta rekabet borsa, altın ve dolarda oldu! Sonunda yatırımcısına tek kazandıran o oldu. İşte detaylar...

Şekerbank ve Hepsiburada’dan kadın kooperatiflerine müjde: 250 bin TL'lik  nakit destek sağlanacak!

Hepsiburada ve Şekerbank’ın iş beraberliği ile kadın kooperatiflerine dijital reklam destek paketi kapsamında 20 milyon liralık satış hacmi imkanı yaratılması hedefleniyor. Ayrıca, Finansal ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmeyi amaçlayan kadın kooperatifleri, bankadan 250 bin TL destek.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Ev kadını ve anneler müjde! Yeni emeklilik sistemi yüz güldürecek, çalışan çalışmayan her kadın faydalanacak...

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasından sonra ev hanımlarının sosyal güvencesi ve erken emekliliğini sağlayacak sistem için çalışmalar hızlandırılacak. Bu kapsamda milyonlarca ev kadını ve anne emekliliğe kavuşacak.

Altın ve dolar pazartesi sendromuna girdi! Uzmanlar üstüne basa basa uyardı! Almayın, o günü bekleyin!

Altın ve dolarda hareketlilik devam ediyor. Dolar 20 TL'yi geçerken altın haftayı yükselişle kapattı. Altın ve dolarda seçim öncesi pazartesi sendromu başladı. Uzmanlar üstüne basa basa uyardı. Almayın, o günü bekleyin!

Altın ve dolarınızı sakın bozdurmayın diyen Tunç Şatıroğlu o günü işaret etti! Elinizdekiler kül olacak...

Altın ve dolar ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulunan analist Tunç Şatıroğlu ''elinizdekileri sakın bozdurmayın'' diyerek o günü işeret etti. Elinizdekiler kül olacak...

İslam Memiş'ten altın ve dolar için son uyarı! Büyük kriz patlayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak

Altının Efendisi İslam Memiş, altın ve dolar ile ilgili son uyarıyı yaptı. Büyük kriz paylayacak! O tarihte taş üstünde taş kalmayacak.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi nerede Haberi

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi nerede


Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla törenle tanıtıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,  geçen yıl olduğu gibi bu yıl da rekor yatırımlar yapacaklarını belirtti.


Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtım töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik,  AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, törende yaptığı konuşmada yapılan yatırım ve hizmetlerin Bütünşehir Yasası’nın ilçeler için ne denli önemli olduğunun göstergesi olduğunu söyledi. Şehrin her bölgesinde yatırım üstüne yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Tüm ilçelerimizde kadın ve gençlik merkezlerinin yanı...