21 / 05 / 2024

sarıyer belediyesi dönüşüm zirvesi

sarıyer belediyesi dönüşüm zirvesi

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

İzmir’de kentsel dönüşüm müjdesi! 60 konut sahiplerine teslim edildi!

İzmir’in Aliağa ilçesinde  “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu heyecanı yaşandı. Bu kapsamda, Aliağa’da Kentsel dönüşümle 60 konut sahiplerine teslim edildi.

KİPTAŞ, Sarıyer'de dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Sarıyer'de kentsel dönüşüme giriyor. Yüzde 100 ön uzlaşı sağlanan KİPTAŞ Sarıyer projesi için hak sahipleri, sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Sarıyer Belediyesi'nden 3 milyarlık arazi için geri adım! Önce verdi, sonra geri aldı...

Sarıyer Belediyesi, Polis Merkezi yapılması için Emniyet Genel Müdürlüğü’ne tahsis ettiği İstinye’deki 3 milyar lira değerindeki, 15 bin 605 metrekarelik parselin tahsis kararını belediyeye ait SAGEM yapılmak istenmesi üzerine iptal etti.

Sarıyer Belediyesi önünde dikkat çeken tapu eylemi! 

Sarıyer Belediyesi'nin tapu hakkı sözünde durmadığını iddia eden vatandaşlar belediyenin önünde eylem için toplandı. Vatandaşlar 15 Kasım’da İBB önünde toplanacaklarını söylediler.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Narlıdere Belediyesi, dönüşüm komitesi kuracak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onay vererek askıya aldığı kentsel dönüşüm planları çerçevesinde Narlıdere Belediyesi, hak sahipleri için bir toplantı gerçekleştirdi.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Sarıyer Belediyesi borç batağında mı?

Sarıyer Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü'nün meclise sunduğu 31 Ekim 2018 tarihli belgeye göre Sarıyer Belediyesi'nin borcu tam 520 milyon 927 bin TL.

Sarıyer Derbent'te kentsel dönüşüm hazırlığı!

1.600 adet gecekondunun bulunduğu Sarıyer Derbent'te kentsel dönüşüm hazırlığı başladı.

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

Bursa Sıracevizler ve Yediselviler'de dönüşüm başlıyor!

Kentsel dönüşüm projeleri ile ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, dönüşüm uygulamalarından birini de Sıracevizler ve Yediselviler mahallelerinde gerçekleştirecek.

sarıyer belediyesi dönüşüm zirvesi Haberi

sarıyer belediyesi dönüşüm zirvesi

Yeni Arayışlar Girişimi Platformu Derneği'nin (YAPDER) organize ettiği Yeni Yaşam Biçimi Kentler ve Dönüşüm Zirvesi 20 Nisan 2016 Çarşamba günü gerçekleşecek.


Sarıyer Belediye Başkanı İnş. Müh. Şükrü Genç ve MEF Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammed Şahin'in katılacağı zirvede yeni yaşam biçimi, kentler ve dönüşüm konuları işlenecek. 


Konuşmacılar:

Fethi Hinginar İMSAD Genel Başkanı


Engin Keçeli İNDER Yönetim Kurulu Başkan Vekili


Doç.Dr. Ece Ceylan Baba Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık ve Taşarım Fakültesi


Prof.Dr. İclal Dinçer.Prof.Dr. Zeynep Enlil Yıldız Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü


Prof.Dr. Arda İnceoğlu MEF Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi...