30 / 04 / 2024

sarıyer çayırbaşı tüneli onarılacakmı

sarıyer çayırbaşı tüneli onarılacakmı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 23-27 Aralık tarihlerinde İstanbul' da bazı tünellerin bakım çalışması sebebiyle kapatılacağını açıkladı. Trafiğe kapanacak olan tünellerden biri Kağıthane-Piyalepaşa tünelinin Kağıthane - Piyalepaşa istikameti...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı! Ev kiralayacaklara şok!

Son günlerde fahiş kiralar sık sık gündeme gelirken, megakentte ortalama kiralar tek tek açıklandı. Sarıyer'de ortalama konut kirası 43 bin 700 TL'ye ulaştı. İşte diğer ilçelerdeki son durum...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Sarıyer için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Sarıyer'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

Gebze İcra Dairesi, Sarıyer İlçesi, Çayırbaşı Mahallesi'nde bulunan 2 binayı 16 milyon 798 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Sarıyer'de 4.3 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Çayırbaşı'nda yer alan gayrimenkulü 4 milyon 320 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Sarıyer'de “Yapı Kayıt Belgesi” alan yapılar yıkılmayacak!

Sarıyer Belediyesi tarafından yapılan uyarılar karşısında yanlıştan dönen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, “Yapı Kayıt Belgesi” alan kaçak ve ruhsatsız yapıların yıkılmayacağını söyledi. 

Yüksekova Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi!

Hakkari´nin Yüksekova ilçesinde yapımı tamamlanan Dilimli Barajı´nda sular altında kalacak olan 5 köy yolu ve Edendere karayolu için yeni yol ve Sarıtaş Tüneli'nde sona gelindi.

İstanbul Yeni Havalimanı güzergâhındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul Yeni Havalimanı, güzergâhındaki emlak fiyatları yükselişe geçti. Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bu yılın 7 aylık döneminde metrekare satış fiyatları yüzde 116 yükseliş kaydetti. 

Elon Musk'ın yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor!

Yatırımcı ve girişimci Elon Musk'ın aylar önce duyurduğu çılgın projesi hayata geçiriliyor. Trafik sıkışıklığı son verecek yer altı tüneli 10 Aralık'ta açılıyor.

sarıyer çayırbaşı tüneli onarılacakmı Haberi

sarıyer çayırbaşı tüneli onarılacakmı


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada karayolu tünellerinde bakım yapılacağından bazı tünellerin araç trafiğine kapatılacağı belirtildi.


TRAFİĞE KAPATILACAK TÜNELLER

İBB'nin açıklamasına göre Kağıthane-Piyalepaşa tüneli Kağıthane-Piyalepaşa istikametinde 23 Aralık'ta pazarı pazartesiye bağlayan gece 00:00-02:30'da trafiğe kapatılacak.


Aynı tünelin ters yönünde ise aynı gün saat 02:30'dan 05:00'e araç trafiğine kapatılacak.


İBB Bomonti Dolmabahçe tünelinin ise 24 ve 25 Aralık'ta bakım çalışmaları sebebiyle araç trafiğine kapatılacağını açıkladı. Tünelin Bomonti-Dolmabahçe yönü 24 Aralık günü pazartesiyi salıya bağlayan gece 00:00-05:00 arasında kapalı olacak. Dolmabahçe-Bomonti istikametinde ise salıyı çarşambaya bağlayan gece 25 Aralık'ta yine 00:00-05:00 arası bakım çalışması yapılacak ve araç trafiği olmayacak.


Bakım çalışması yapılacak bir başka tünel ise Sarıyer-Çayırbaşı tüneli olacak. Sarıyer-Çayırbaşı yönü 26 Aralık'ta çarşambayı perşembeye bağlayan gece 00:00-05:00 arası araç trafiğine kapanacak. Çayırbaşı-Sarıyer yönü ise 27 Aralık...