05 / 05 / 2024

Sarıyer-Çayırbaşı

Sarıyer-Çayırbaşı

Sarıyer - Çayırbaşı Tünel Yol birleşmesi 3 Kasım 2009'da gerçekleşiyor

Terrace'ı 30 milyon TL'ye Sarıyer'e taşındı

Terrace Fulya projesiyle dikkatleri üzerine çeken İnanlar İnşaat, Sarıyer Çayırbaşı mevkii, Maden'de Terrace Bahçe'yi inşa ediyor

Sarıyer Çayırbaşı Tüneli yıl sonunda bitiriliyor

7 Tepe 7 Tünel projesiyle karayolunu rahatlatan Sarıyer Çayırbaşı Tüneli'nin yıl sonuna bitirilmesi hedefleniyor

Sarıyer ve Çayırova'da 2 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar ve yatırımcılar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sarıyer ve Kocaeli Çayırova'da yer alan 2 adet arsa satılıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte o detaylar...

Denizkoru Sarıyer'de 1.99 faiz 48 ay vade avantajıyla!

IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, Sarıyer'de yükselen Denizkoru Sarıyer'de 1,99 faiz 48 ay vade avandajıyla satışlar devam ediyor. Peki  Denizkoru Sarıyer'de  daire fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizkoru Sarıyer yüzde 40 peşin 48 ay vade fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Denizkoru Sarıyer, IC Holding tarafından Boğaz’ın gözdesi, güncel deprem raporlarında şehrin zemin açısından en güvenli ilçeleri arasında yer alan Sarıyer'de yükseliyor.

Sarıyer'de 16.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 bina!

Gebze İcra Dairesi, Sarıyer İlçesi, Çayırbaşı Mahallesi'nde bulunan 2 binayı 16 milyon 798 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Sarıyer'de 4.3 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, Sarıyer Çayırbaşı'nda yer alan gayrimenkulü 4 milyon 320 bin TL bedelle 10 yıllığına kiraya verecek.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı güzergâhındaki konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul Yeni Havalimanı, güzergâhındaki emlak fiyatları yükselişe geçti. Sarıyer Çayırbaşı Mahallesi’nde bu yılın 7 aylık döneminde metrekare satış fiyatları yüzde 116 yükseliş kaydetti. 

Sarıyer Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Sarıyer Belediyesi Ekim ayı meclis toplantılarının 1. oturumu Sarıyer Belediyesi Meclis Toplantı salonunda yapıldı.

Şişli Etfal Hastanesi taşınıyor!

Seyrantepe ve Sarıyer Çayırbaşı’nda yapılan iki yeni hastaneye taşınacak olan Şişli Etfal Hastanesi'nin taşınmaması için imza kampanyası başlatıldı...

Şişli Etfal Hastanesi bölünüyor mu?

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin bölünerek Sarıyer-Çayırbaşı ve Seyrantepe’de iki ayrı hastane olarak hizmet vermesi planlanıyor. 

Olive Sarıyer satış ofisi!

Olive Sarıyer satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 5 blokta 20 daireye yer verilen projede teslimlerin 2018 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor.

Olive Sarıyer 2018'de teslim!

Olive Sarıyer projesinde teslimlerin 2018 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 5 blokta 20 daireden meydana gelen proje Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat listesi!

Sarıyer Nidapark İstinye fiyat listesi 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 60 ay vade farksız taksitle ödeme imkanı sunulan Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Sarıyer-Çayırbaşı Haberi

Sarıyer-Çayırbaşı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü tarafından çalışmaları yürütülen Sarıyer - Çayırbaşı Tünel Yol birleşmesi 3 Kasım 2009 Salı Günü, Başkan Kadir Topbaş tarafından gerçekleştirilecek.

Sarıyer artık daha yakın olacak

Sarıyer ile Çayırbaşı arasında yapılmakta olan karayolu tüneli ile Sarıyer-Çayırbaşı arasındaki trafik, tünel içine alınacak. Sarıyer ve bölgesinin direk olarak Büyükdere Caddesine bağlantısının sağlanmasıyla, sabah, akşam ve hafta sonları yaşanan yoğun Sarıyer sahil yolu trafiği büyük ölçüde rahatlayacaktır.     

Yer teslimi 7 Aralık 2007'de yapılan Sarıyer Çayırbaşı arası karayolu tüneli inşaatı, Kâğıthane - Piyalepaşa ve Bomonti - Dolmabahçe tünel yollarında olduğu gibi Yeni Avusturya Tünel Metodu (NATM) ile inşa ediliyor. Çift şeritli iki tünelden oluşan Tünel Yolun uzunlukları 1.920 ve 1.950 metre olacak.

TÜNEL YOLUN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Keşif...