01 / 05 / 2024

Sarıyer Çırçır Zekeriyaköy tüneli

Sarıyer Çırçır Zekeriyaköy tüneli

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer’in sorunlarına acil çözüm istiyor. Genç'in talimatıyla Sarıyer Belediye Başkanlığı’nda Trafik Komisyonu ve Balıkçılık-Su Ürünleri Komisyonu olmak üzere iki toplantı düzenlendi.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

KİPTAŞ Sarıyer projesinde yüzde 100 uzlaşı sağlandı! Vatandaştan tepki yağdı: Sarıyer depremden en son etkilenecek yer!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Ancak KİPTAŞ'ın Sarıyer'de dönüşüme girmesine vatandaşlardan da tepki yağdı...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Zekeriyaköy ve Uskumruköy'de arsa fırsatı! Megakentte arsa sahibi olmak isteyen hemen baksın!

Sarıyer Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy ve Uskumruköy mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Sarıyer'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Zekeriyaköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Zekeriyaköy Mahallesi,1261, 1262, 1263 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Dekar Zekeriyaköy satışta! Yeni proje!

Geliştirdiği bahçeli ev konsepti ile gayrimenkul sektörünün öncü markaları arasında yer alan Dekar Yapı, İstanbul’un en yeşil bölgelerinden biri olan Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Dekar Zekeriyaköy projesini satışa çıkardı. 

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Emlak Konut GYO Zekeriyaköy'deki 285 bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatını aldı!

Emlak Konut GYO'nun mülkiyetinde bulunan İstanbul Sarıyer ilçesi Zekeriyaköy Mahallesi 1790 ada 4 parselde bulunan 248 adet olan konut sayısı 285 olacak şekilde revize edildi ve tadilat yapı ruhsatları alındı.

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde konut sayısı değişti!

İstanbul’un Sarıyer İlçesindeki Zekeriyaköy'de büyük kısmı ağaçlık olan eski askeri arazide hayata geçirilen Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy projesinde kapasite artırılıyor. 

Sarıyer Çırçır Zekeriyaköy tüneli Haberi

Sarıyer Çırçır Zekeriyaköy tüneli

Başkan Genç'in talimatıyla Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun ve Başkan Yardımcısı Semra Kartal önderliğinde yapılan toplantılarda yetkililer Sarıyer’de trafik sorununu ve Balıkçılık konusunu masaya yatırdı.


Merkez trafiğine neşter


Her gün trafik sorunlarının ve keşmekeşinin yaşandığı Merkez Mahallesi’nde trafiği ve yaya sirkülasyonunu düzenlemek için toplantı düzenlendi. 2009’dan bu yana belediye tarafından tüm fiziki araştırmaları yapılan fakat uygulamaya alınamayan kararlar ve öneriler için, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyelerinden Aysın Günen ve Mustafa Balcı,İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harita Müdür Yardımcısı Sabri Aydın, Trafikten Sorumlu Müdür Yardımcısı B- Bölge Müdürü Mehmet User,Ulaşım Koordinasyon Müdürlüğü’nden Ülger Munzuroğlu, Kentsel Tasarım Müdürü Murat Durna, Ulaşım Müdürü Coşkun Uzaldı, Fen İşleri Müdürü Veysel Kahraman, Özel Kalem Müdürü Şehnaz Bulut, Sarıyer Belediyesi Zabıta Amiri Erdinç Gün, İspark Sorumlularından Mehmet Emin Akıncı, Mahmut...