03 / 05 / 2024

Sarıyer Güvenal Çiftliği ne kadara satılıyor

Sarıyer Güvenal Çiftliği ne kadara satılıyor

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Gümüşdere'de bulunan Güvenal Çiftliği'nin 1/2 hissesini satışa çıkardı. 13 bin 360 metrekare yüzölçümlü çiftliğin toplam satış bedeli 4 milyon 114 bin TL olarak belirlendi.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Koray GYO Sarıyer projesi için imzalar atıldı! Yeni proje!

Koray GYO Sarıyer projesi için arsanın yüzde 12 payına sahip malikleri (Üçüncü Grup) ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi yapılmasına karar verildi. İşte detaylar...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İnşaat sektöründen hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

İnşaat sektöründen en güçlü 50 iş kadını listesinde yer alan isimler belli oldu. İşte o isimler...

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Sarıyer için acele kamulaştırma kararı!

İstanbul ili, Sarıyer ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı!

Oyuncu Bade İşçil Sarıyer'de havuzlu villa aldı. İşçil yeni villası için 4 milyon TL ödedi.

İran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı!

İran Tahran'da kaçak faaliyet gösteren kripto para madenciliği çiftliği kapatıldı...

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lizza Gıda Restoran İşletmeciliği Otomotiv İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Marına Aghayeva ve Mehmet Veysi Çali ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründeki hangi isimler en güçlü 50 iş kadını listesinde yer aldı?

Fortune Dergisi tarafından bu sene 11'incisi hazırlanan 'Türkiye'nin en güçlü 50 iş kadını listesi' belli oldu. Peki inşaat sektöründeki hangi isimler 50 Güçlü Kadın CEO listesinde yer aldı?

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar TBMM gündeminde!

Atatürk Orman Çiftliği'nde yapılaşmaya açılan alanlar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sarıyer Derbent Mahallesi için hazırlanan imar planları değiştirildi!

İstanbul’un en eski gecekondu mahallesi Sarıyer Derbent için 2019'da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan imar planları, İSKİ’nin itirazı sonrası değiştirildi. Mahallede planlanan 192 bin metrekarelik konut alanı 189 bin metrekareye indirildi.

Sarıyer Güvenal Çiftliği ne kadara satılıyor Haberi

Sarıyer Güvenal Çiftliği ne kadara satılıyor

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ 2013/3641 ESAS
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


TAŞINMAZIN

Özellikleri : İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Gümüşdere Köyü, 325 parsel sayılı 13.360,00m2 miktarlı tarlanın 1/2 hissesidir. 


İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Gümüşdere Köyü, Pırıltı Sokağında olup Güvenal Çiftliği adı altında at yetiştirilmektedir. Keşif esnasında 328 parsel içerisindeki stabilize yoldan geçilerek ulaşılmış gezilip görülmüştür.Geometrik olarak 13 kırık noktalı çokgen şeklinde, topografik olarak düz sayılabilecek bir konumdadır. Yolun sağında çiftlik çalışanlarının ikamet ettiği yaklaşık 150,00m2 kapalı alanlı bina, bunun hemen yanında üst katının maliklerin ikametine ayrıldığı alt katında tavuk beslenilen 2 katlı yaklaşık 900,00m2 kapalı alanlı betonarme karkas yapı, sol tarafta atların beslendiği ve üretildiği hara bulunmaktadır. Bu yapı yığma ve üzeri eternitle örtülü...