06 / 05 / 2024

sarıyer hacıosman bölge parkı ne zaman yapılacak

sarıyer hacıosman bölge parkı ne zaman yapılacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, "Belediye, Sarıyer'de bulunan toplam 1 milyon 200 bin metrekare yeşil alana sahip olan Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün bulunduğu alanı halka açık "Bölge Parkı" yapma kararı da aldı." dedi...

İmara açılmak istenen Sarıyer'deki Hacı Osman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı!

Doğal sit alanı statüsünü düşürerek imara açılmak istenen Sarıyer’deki Hacıosman Bayırı'na mahkemeden 'dur' kararı geldi. 

DenizKoru Sarıyer ön satışta! Yeni proje! 

DenizKoru Sarıyer projesinde ön satışlar başladı. Proje, Belgrad Ormanı'nın ve boğazın yanı başında yükseliyor. Peki DenizKoru Sarıyer'de konut büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Sarıyer Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Gümüşdere-Kısırkaya Bölgesi 2. Etap 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı İle 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul Sarıyer'de arsa hissesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde yer alan, tamamı vakfa ait olan arsanın 7/8 hissesini satıyor. İşte fiyatı...

Sarıyer'de 137 milyon TL bedelle yapım karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Tarabya Mahallesi, 552 ada 24 parselde 137 milyon TL bedelle yapım veya onarım  karşılığı kiralama ihalesi düzenliyor.

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge ihalesi 25 Şubat'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Sarıçam 2. Etap 4. Bölge projesinin ihalesini 25 Şubat'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 2. Etap 1. Bölge ihalesi 30 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2. Etap 1. Bölge 440 Adet Konut , 21 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami inşaatları İle Altyapı ve çevre Düzenlemesi İşini 30 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Ekrem İmamoğlu’ndan 1.1 milyon metrekarelik yeşil alan projesi!

İBB Başkanı İmamoğlu, Sarıyer Hacıosman Korusu’nda incelemeler yaptı. İmamoğlu, "Bu güzel hazineyi İstanbul halkına açıp, burada çoluk çocuk spor yapma imkanları; özellikle yürüyüş, koşu yolları oluşturmayı hedefliyoruz" dedi...

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

sarıyer hacıosman bölge parkı ne zaman yapılacak Haberi

sarıyer hacıosman bölge parkı ne zaman yapılacak


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş, minibüslerle ilgili farklı bir çalışma yaptıklarını belirterek, "Adeta bir VIP minibüs hizmeti veren, daha kısa mesafede yolcu taşıyan bir sistem öngörülüyor" dedi. Belediye, Sarıyer'de bulunan toplam 1 milyon 200 bin metrekare yeşil alana sahip olan Boğaziçi İmar Müdürlüğü'nün bulunduğu alanı halka açık "Bölge Parkı" yapma kararı da aldı.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Meclis Salonu'nda yaptığı sunumla, İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2013 Faaliyet Raporu'nu açıkladı. 


Kadir Topbaş, İstanbul'un, küresel ölçekte sorumluluk taşıyan, dünyanın önemli bir merkezi olduğunu söyledi. Türkiye'de yerel yönetimlerin öneminin arttığını dile getiren Topbaş, İstanbul'u, dünyanın takip ettiği bir kent yapmak için çalıştıklarını kaydetti.


Nitelikli bir kent ortaya çıkarmak adına yatırım planları yaptıklarını anlatan Topbaş, "İstanbul'un gelecek 5 yılını şekillendirmek için İstanbul bize yetki...