28 / 04 / 2024

sarıyer hayvan bakımevi

sarıyer hayvan bakımevi

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Burcu Esmersoy Sarıyer'den ev bakıyor!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy'un eşiyle oturduğu Göktürk’teki evi boşaltmaya karar verdiği ve kendisine Sarıyer’de yeni bir ev baktığı iddia ediliyor.

Sarıyer Belediyesi 6. Gündüz Bakımevi'ni açıyor!

Sarıyer halkından gelen talep ve önerileri de dikkate alarak çalışmalarına devam eden Sarıyer Belediyesi, ilçeye 6. gündüz bakımevini kazandırdı.

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor. İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak. 

Artvin hayvan bakımevi 23 Ocak'ta ihaleye çıkıyor!

Artvin Belediyesi’nin, Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nın desteğiyle yaptıracağı hayvan bakımevi 23 Ocak’ta ihale edilecek.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Sarıyer'e doğalgaz ısıtmalı hayvan bakımevi inşa edildi!

İBB Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sokak hayvanlarına Sarıyer'de doğalgaz ısıtmalı ameliyathaneli tesis yapıldı.

Sarıyer'deki 44 okul yenilendi!

Sarıyer Belediyesi, öğrencilerin geleceğe daha iyi şartlarda hazırlanması ve sağlıklı ortamda eğitimlerini sürdürmeleri için, 44 okulun boya badana, bakım, onarım ve bahçe düzenlemeleri işlerini yaptı...

Elazığ'a hayvan bakımevi inşa edilecek!

Elazığ’da belediye tarafından sokak hayvanları için Doğal Yaşam Alanı ve Geçici Hayvan Bakımevi yapılacak.Elazığ Belediyesi tarafından hazırlanan projenin ihalesi 18 Eylül 2015’te gerçekleşecek.

Türkiye’nin en büyük Hayvan Bakımevi'nin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne tahsis edilen 463 bin 537 metrekarelik tahsis edilen alanda 20 bin metrekarelik alana Hayvan Bakımevi kuruluyor.

Kısırkaya Hayvan Bakımevi'nin inşaatı tamamlandı!

İBB tarafından yapımı tamamlanan Kısırkaya Hayvan Bakımevi tamamlanma aşamasına geldi. İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçe belediyelerine hizmet vermek üzere planlanan merkezde sokak hayvanları için her şey düşünülmüş

Sarıyer Kısırkaya'da yapılacak hayvan barınağı tepkilere neden oldu!

Sarıyer Kısırkaya 'da deniz kıyısında inşa edilen ve 20 bin sahipsiz hayvana ev sahipliği yapması planlanan hayvan barınağı, hayvan haklan savunucularının tepkisine neden oldu.

İBB'den Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı açıklaması!

İBB tarafından yapılan açıklama şu şekilde; "Sarıyer Kısırkaya Hayvan Bakım Evi ve Doğal Yaşam Alanı ile ilgili iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Merkezimiz İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki tüm ilçelere hizmet vermek üzere projelendirilmiştir"

sarıyer hayvan bakımevi Haberi

sarıyer hayvan bakımevi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü, Kısıkkaya Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı'nda, 83 personelle şehrin en büyük sıkıntısı haline gelen başıboş kedi ve köpeklere hizmet veriyor. Sarıyer'de 700 dönüm alan üzerine 10 dönümü kapalı olmak üzere 400 dönüme konumlandırılmış olan bakımevinde, 13 veteriner hekim, 3 tekniker ve teknisyen olmak üzere toplamda 83 personel görev yapıyor. Kapalı alanların tamamı doğalgaz tertibatıyla yerden ısıtılan bakımevi, yaklaşık 4 bin sakat, yaşlı ve mağdur hayvanın yaşam alanıyla bin 600 hayvana tedavi, kısırlaştırma, bakım ve yavrulu annelere hizmet verecek kapasitede. Birimde şu anda 2 bine yakın hayvan bulunuyor. Bakımevi ile ilgili bilgi veren Veteriner Hizmetleri Müdürü Muhammet Nuri Coşkun, "Özellikle kısırlaştırma, tedavi ve yavrulu annelere bakmaktayız. Ekiplerimiz sahipsiz hayvanları buraya getiriyor,...