05 / 05 / 2024

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi ne zaman açılacak

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi ne zaman açılacak

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

KİPTAŞ Sarıyer'de uzlaşı oranı yüzde 93'ü geçti! Vatandaştan yanıt gecikmedi: Hep rantın yüksek olduğu yerdesiniz!

Yeni projeler için start veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Sarıyer projesi için uzlaşı oranı yüzde 93,39'a ulaştı.  

İstanbul’da kiralar cep yakıyor! Ortalama kiralar 13 bin lirayı aştı! En pahalı ilçe Sarıyer, en ucuz ilçe Silivri!

İstanbul’da kira fiyatları aldı başını gidiyor. Ortalama kira fiyatları 13 bin lirayı aşarken, en pahalı ilçeler arasında Sarıyer, Beşiktaş, Beyoğlu, Kadıköy ve Şişli ilçeleri dikkat çekiyor. Kiraların en ucuz olduğu ilçe ise Silivri.

Sarıyer Poligon Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Poligon (İstinye) Mahallesi, Rezerv Yapı Alanına (380 Ada 24-25 Parseller) İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı NİP Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Sarıyer'de 47.4 milyon TL'ye satılık 2 katlı bina!

İstanbul 14. Satış Memurluğu Sarıyer Ayazağa'da yer alan 2 katlı binayı 47 milyon 400 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğurhan Dumral tarafından açıldı.

Sarıyer'de lüks sitede yolsuzluk iddiası!

Sarıyer'de bulunan bir lüks sitede, denetim kurulu üyeleri tarafından yapılan incelemede gelir gider ve harcamada yolsuzlukların olduğu tespit edildi. 

Sarıyer'de 9 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. İstanbul 3. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Yenimahalle Mahallesi, 752 ada 13 parselde yer alan 3 katlı binayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Sarıyer'e sağlık merkezi inşa ediliyor!

Sarıyer Belediyesi, Maden Mahallesi'nde yeni bir sağlık ve yaşam merkezi için çalışmalara başladı. Merkeze koronavürüse karşı aşı geliştirme çalışmaları yapan Uğur Şahin ve Özlem Türeci’nin isimleri verilecek.

Sarıyer Kilyos 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli Sarıyer İlçesi Kumköy (Kilyos) Mahallesi 1 pafta 309 nolu parsele ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği” ve UİP:41013 plan işlem nolu 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

ABD İstanbul Başkonsolosluğu Sarıyer'deki arazisine yeni yapılar inşa ediyor!

Kartal Yuvası olarak da bilinen ABD İstanbul Başkonsolosluğu, Sarıyer'in İstinye Mahallesi'ndeki arazisinde ek bina inşa etmek için İBB İmar Müdürlüğüne başvurdu. İBB'den gerekli izinler alındı...

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Deprem riskinin az olduğu Başakşehir ve Sarıyer'de konut satışı artacak!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı "Yeni dönemde insanlar son zamanlarda meydana elen artçı depremlerle, ister istemez daha sağlıklı zeminlerdeki konutları tercih edeceklerdir. İnsanlar özellikle Başakşehir, Sarıyer, Anadolu yakasının bir kısmı ve sahilden uzak kesimleri tercih edeceklerdir" dedi...

Sarıyer Belediyesi Doğuş GYO davasında temyiz yoluna başvurdu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine şirket tarafından yürütmenin durdurulması davasında Davalı Sarıyer Belediye Başkanlığı temyiz yoluna başvurdu.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi ne zaman açılacak Haberi

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi ne zaman açılacak


Sarıyer Belediyesi, bu pazar günü (22 Ocak) ilçenin en önemli ve büyük tesislerinden birisini Ferahevler’de açmaya hazırlanıyor. Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi görkemli bir törenle hizmete girecek. İçerisinde halı saha, basketbol sahası, jimnastik aletleri, seyir terası, yürüyüş parkuru, sosyal dinleti alanı barındıracak olan kompleks, Sarıyer Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (SAGEM) şubesi ve Çocuk Gündüz Bakımevi olarak da hizmet verecek.


Ocak 2016’da Cizre’de PKK terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Üsteğmen Uğur Taşçı’nın Ferahevler’deki baba evine taziye ziyaretinde bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret sırasında Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e şehidin adının yaşatılması için talimat vermişti. Şehit ailesine verilen söz ve Kılıçdaroğlu’nun talimatı üzerine hemen çalışmalara başlayan Şükrü Genç, sadece 1 yıl sonra Şehit...