29 / 04 / 2024

sarıyer yatırımları 2015

sarıyer yatırımları 2015

Maslak bölgesinde işgallerin kaldırılmasıyla yapılan yol genişletme çalışmaları ile kaldırımların daha rahat bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, Maden Mahallesi’nde planlı yol açma çalışması ve Sarıdağ’da yol genişletme çalışması da hızla devam ediyor.

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Arssa Vadi Gayrimenkul Yatırımları Pazarlama Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kerem Sevgin tarafından kuruldu.

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Partnera Turizm Tarım Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiç ve Selim Cengiç ortaklığında kuruldu.

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İlios Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İda Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Ali Bilici tarafından kuruldu.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Clka Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de Saip Çolak tarafından kuruldu.

Pandemide kripto para yatırımları arttı!

Koronavirüs salgınında Türkiye'de kripto para yatırımları arttı. Yatırımlarda Türkiye Avrupa'da birinci sırada yer alıyor. 

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simart Sağlık Yatırımları İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile Atilla Kangüleç, Ayhan Çevik, Ceyhun    Aracı, Mehmet Murat Sarısözen tarafından  kuruldu.

Kilit Grup yeni otel yatırımları için düğmeye bastı!

Turizm sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Kilit Grup, yeni otel yatırımları için start verdi.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

Propline Teknoloji Yatırımlar Anonim Şirketi Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Levent Deveci, Muhammed Zidan, Emin Cem Okcu ve Hakan Bucak ortaklığında kuruldu.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

sarıyer yatırımları 2015 Haberi

sarıyer yatırımları 2015


Maslak bölgesinde işgallerin kaldırılmasıyla yapılan yol genişletme çalışmaları ile kaldırımların daha rahat bir şekilde kullanılmasının yanı sıra, Maden Mahallesi’nde planlı yol açma çalışması ve Sarıdağ’da yol genişletme çalışması da hızla devam ediyor.

Maslak’ta İşgallerin Kaldırılmasıyla Trafik Sorunu Çözüme Kavuşuyor



1/1000’lik imar planı içinde İBB’den geçen Maslak planları, Ağustos ayı içinde askıdan indirildi. Planın askıya çıkarıldığı Temmuz Ayı      sonrasında Sarıyer Belediyesi Fen İşleri  Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bölgede uzun yıllar büfeler tarafından işgal edilen yerleri  Zabıta ekipleri   desteğiyle kaldırarak, güzergahlarla ilgili çalışmalara devam etmektedir.

Böylelikle sabah ve akşam saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğu büyük ölçüde ortadan kaldırılacaktır. Maslak’ta çalışan vatandaşların metro ve toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlamaları açısından kesintisiz yaya yolları uygulamasına geçilmiştir. Bu noktada kaldırımların araçlar tarafından işgal edilmemesi konusunda da...