27 / 04 / 2024

sarıyerde konut fiyatları arttı mı

sarıyerde konut fiyatları arttı mı

Sarıyer fiziki yapısı gereğj engebeli olduğu Oıçin sahil kesiminde konumlanan yapılar oldukça eskidir. Sanyer'in sahil sının, Bebekten az ötede Aşiyan'ı geçince başlayıp Kilyos bölgesini de içine alan Karadeniz kıyılarına kadar ulaşıyor.

Dünyada iki büyük kent hariç her yerde konut fiyatları düştü! İşte fiyatların düşmediği o kentler!

2022’de dünyanın 25 büyük şehrindeki konut fiyatlarında keskin bir düşüş yaşandı. Rapora göre, yalnızca Zürih ve Tokyo bu kentlerin dışında kaldı.

İkinci el konut fiyatlarında beklenti ne? Ev almak için doğru zaman mı?

Ev almak isteyenler konut fiyatlarının ne zaman düşeceğini sorgularken uzman isimler peş peşe açıklama yapıyor. Bu kapsamsa konut fiyatlarını değerlendiren Gayrimenkul Geliştirme Yöneticisi Fatih Sarı ev fiyatlarına ilişkin kritik uyarılarda bulundu.

O ilde konut fiyatları resmen uçtu: Metrekare satış fiyatı 90 bin TL'ye ulaştı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı İlhan Emrah Sarıgül, Antalya’nın merkez ilçeleri Döşemealtı, Konyaaltı, Kepez ve Muratpaşa'da konut fiyatlarının arttığını açıkladı. İşte detaylar...

Konut fiyatları doyuma ulaştı! Gelecek 5 senede artış olmayacak! 

Konut fiyatlarının yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Kuyaş'ın CEO'su Evren Sarıçiçek, konuyu değerlendirdi ve gelecek 5 senede artış olmayacağına dikkat çekti.

Maritza Loft Sarıyer konut fiyatları 2017!

 Maritza İnşaat imzası taşıyan Maritza Loft  projesi 2 etap şeklinde tasarlandı. Projede  konut fiyatları 570 bin TL'den başlıyor..

We Haliç Sarıgöl konut fiyatları 2017!

We Haliç Sarıgöl konut fiyatları 2017 kapsamında projedeki daireler lansmana özel olarak 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

İstanbul'da markalı konut fiyatları yüzde 22 arttı!

İstanbul'da markalı konut fiyatları geçen yıl ortalama yüzde 22 artarken, bu oran Sarıyer'de yüzde 40, Sultangazi'de yüzde 36, Esenler'de yüzde 33 olarak gerçekleşti.

Sarıyer'de konut fiyatları Mart ayında yüzde 8 geriledi!

Mart 2015 Emlak Endeksi'ne göre, Türkiye genelinde yıllık fiyat artışı yüzde 17'yi bulurken, satılık konutların metrekare satış fiyatı ortalama 2 bin 280 lira olarak yansıdı. Ancak İstanbul Sarıyer'de konut fiyatları Mart'ta tam yüzde 8 geriledi .

Ocak ayında konut fiyatları en çok Sarıyer'de arttı!

Ocak 2015 Emlak Endeksi'ne göre geçtiğimiz ay satılık konut fiyatlarının en çok arttığı ilk üç ilçe Sarıyer, Arnavutköy ve Şişli oldu.

Zekeriyaköy Köy konut fiyatları!

İstanbul Sarıyer'e bağlı Zekeriyaköy'de inşa edilen Köy Evleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire alternatiflerinden meydana geliyor. İşte Zekeriyaköy Köy konut fiyatları...

Konut fiyatları en çok Şişli-Harbiye'de arttı!

İstanbul genelinde 2014 yılı içerisinde Beşiktaş - Bebek, Kadıköy - Bahariye, Sarıyer - Rumelihisarı ve Sarıyer -İstinye haricinde tüm bölgelerde işyeri metrekare fiyatları, konut fiyatlarının üzerinde bir hızla artıyor.

İstanbul'da ofis fiyatları konut fiyatlarından hızlı artıyor!

İstanbul genelinde 2014 yılı içerisinde Beşiktaş - Bebek, Kadıköy - Bahariye, Sarıyer - Rumelihisarı ve Sarıyer -İstinye haricinde tüm bölgelerde işyeri metrekare fiyatları, konut fiyatlarının üzerinde bir hızla artıyor.

Sarıyer Maritza Loft konut fiyatları!

Sarıyer Maritza Loft konut fiyatları bilgisi için haberimizden faydalanabilirsiniz. 1,5 yıl sonra tamamlanacak olan Maritza Loft Evleri Sarıyer projesinde 330 adet daire yer alıyor...

sarıyerde konut fiyatları arttı mı Haberi

sarıyerde konut fiyatları arttı mı


Sarıyer fiziki yapısı gereği engebeli olduğu için sahil kesiminde konumlanan yapılar oldukça eskidir. Sarıyer'in sahili, Bebekten az ötede Aşiyan'ı geçince başlayıp Kilyos bölgesini de içine alan Karadeniz kıyılarına kadar ulaşıyor. 


Her kilometresinde altın değerinde yapıların yükseldiği ilçede gayrimenkul fiyatlan da yapıların özellikleri ve konumlarına göre farklılık gösteriyor. Büyüktepe, Tarabya, Maltıztepe, Kocataş, İbrahim Paşa, Şeytandağı, Tabya, Kartaltepe ve Ağlamışbaba Tepelerinin bulunduğu ilçedeki dereler mahalleleri birbirinden ayırmaktadır. Koylar, burunlar ve boğazın diğer güzelliklerini dikkate aldığımızda 30'a yakın mahallede fiyatlar geçen yıldan daha yüksek. 3. Boğaz Köprüsü güzergâhının İlçe sınırlarından geçecek olması özellikle bakir olan Garipçe bölgesine ayn bir değer kattı.


4 yılda fiyatlar minimum yüzde 40-70 oranında arttı. Sarıyer'deki gayrimenkullerin değeri köprünün yapımı bittiğinde minimum yüzde 40 artacak. 


Zekeriyaköy, Uskumruköy ve Demirciköy'deki araziler de...