26 / 07 / 2024

sarkuysan ak iş merkezi

sarkuysan ak iş merkezi

Sarkuysan Elektrolitik'in İstanbul Üsküdar'daki Sarkuysan-Ak İş Merkezi S Blok'taki bazı bölümleri Ak İnşaat'a 40 milyon 50 bin TL bedelle satıldı. Satış işlemleri henüz tamamlanmadı...

Kayıt dışı emlakçılara karşı yeni düzenleme geliyor! Bu kişiler ilan girişi yapamayacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından kurulan Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) altyapı düzenlemelerinde 2. Faz çalışmalarında sona gelindi. Düzenleme sonrasında yetki belgesiz faaliyet gösteren kaçak işletmeler portallara ilan girişi yapamayacak.

Konut alım satımında 'ekspertiz raporu' gündemde! Kaçak işlemlerin önüne geçilecek!

Konutta vergilerin tam olarak ödenebilmesi için alım-satım sırasında 'ekspertiz raporu' istenmesi gündeme geldi. Peki süreç nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Dode İnşaat Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Dode İnşaat Emlak Limited Şirketi bugün Kadıköy'de  milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Akçiçek ve Zeynep Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Çayseverler dikkat! Çaykur tiryaki çayı her rafta farklı fiyatta! 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Çay denince akla gelen Çaykur tiryaki çayın fiyatları her geçen gün farklılık göstermekte. Yemekten sonra Çaykur tiryaki çay lezzet bakımından ve yumuşak içimi ile de damaklara eşsiz bir his yaşatıyor.İşte haberin detayları.

İkinci el araç fiyatına uçak satılıyor! Sadece 400 bin Lira... Üstelik Türkiye'de...

11 yıl önce Van’da meydana gelen depremde Gürcistan'dan yardım malzemesi getiren uçaktan haber var. Arızalandığı için Erzurum Havalimanı'nda kalan uçak, ihale yöntemiyle satılacak. Dev uçak için istenen bedel 400 bin lira olarak açıklandı.

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

Demsa Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Süleyman Akçiçek tarafından kuruldu.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Konak Beştepeler bölgesinin imar planları meclisten geçti!

Konak Belediye Meclisi mart ayı birinci oturumu Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un yönetiminde toplanan mecliste, 200 hektarlık alanı ve 14 mahalleyi kapsayan Beştepeler Bölgesi planları oy birliği ile onaylandı. 

Avcılar'da ‘paylaşımlı daire’ diye tanıtılan kaçak apart mühürlendi!

İstanbul Avcılar'da 'bayana kiralık, paylaşımlı daire' olarak tanıtılan apartman dairelerinin, apart olarak kullanıldığı ve kaçak işletildiği öğrebildi. Zabıta, söz konusu mekanları mühürledi. 

Fransa'da kaçak işçi çalıştıran Türk inşaat patronuna hapis!

Fransa'da faaliyet gösteren Türk inşaat patronu; vergi kaçırma, kaçak işçi çalıştırma ve usulsüz olarak parasını Türkiye'ye göndermesi sebebiyle 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi kuruldu!

Kaiser Çatı Ve Yapı Uygulamaları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cafer Dinler ve Mert Akçiçek ortaklığında kuruldu.

Afyonkarahisar ve Uşak için acele kamulaştırma kararı!

Afyonkarahisar ve Uşak illeri sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

sarkuysan ak iş merkezi Haberi

sarkuysan ak iş merkezi


Sarkuysan Elektrolitik Bakır San. ve Tic. A.Ş'nin açıklaması;


Yönetim Kurulumuzun 12.01.2013 tarihli toplantısında;

Şirketimizin %90 hissesine sahip olduğu İstanbul İli,Üsküdar İlçesi, Altunizade Mahallesi, Kısıklı Caddesi,Bağlarbaşı Mevkiinde bulunan SARKUYSAN-AK İş Merkezi'ndeki  bölümlerin satışı ile ilgili olarak verilen tekliflerin değerlendirilmesi sonucu en yüksek teklif veren AK İnşaat Mermercilik ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret A.Ş.'ne nakden ve peşin olarak 40.050.000,00 TL bedelle satılmasına,ayrıca en kısa süre içerisinde tapuda gerçekleşecek satış işlemlerinin tamamlanmasını takiben tekrar kamuya açıklama yapılmasına karar...