19 / 05 / 2024

saros kumburgaz zeytinsuyu projesi

saros kumburgaz zeytinsuyu projesi

Saros İnşaat'ın Kumburgaz'daki projesi Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nde 5'inci etaptan konut alanlara 1 yıl boyunca ücretsiz hizmetli ve çocuk bakıcısı imkânı sağlanacak. Kampanya, 13 Aralık'ta sona eriyor.

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Büyükçekmece Kumburgaz Merkez Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Merkez Mahallesi, 472 ada, 2 parselin güneydoğusundaki terkli alan ile 472 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kumburgaz Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Kumburgaz Mahallesi, 756 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 09.12.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kumburgaz Toprakçılık Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sadık Karameşe tarafından kuruldu.

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mys Saros Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Lachyn Korkmaz ve Sedat Baysu ortaklığında kuruldu.

Saros Körfezi'ndeki sit alanları işletmeye açılıyor mu?

Saros Körfezi’nin Keşan ve Enez sahillerinin ticari işletmeye açılacağı belirtildi. Saros kıyılarında toplam 127 bin 464 metrekarelik olan 14 ayrı kıyı bölümü kiralanacak ve ticari alan yapılabilecek. Trakya Platformu'ndan konuya ilişkin bir açıklama yapıldı.

Kumburgaz'daki 14 katlı projenin ruhsatı iptal edildi!

İstanbul 12. İdare Mahkemesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Büyükçekmece'de yazlık bölgesi olan ve 2-3 katlı yapılaşmanın olduğu Kumburgaz'da bir inşaat projesine verdiği 14 kat izinli ruhsatı iptal etti.

Kumburgaz Diamond City 21.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Kumburgaz'da bulunan Kumburgaz Diamond City Oteli 21 milyon 461 bin 706,90 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Saros limanı projesinin imar planı hukuka uygun bulunmadı!

Saros FSRU Liman ve Boru Hattı projesinin imar planlarının hukuksuz ve bilime aykırı olduğu Edirne İdare Mahkemesi'ne sunulan üçüncü bilirkişi raporuyla kanıtlandı.

Saros limanına ikinci rapor: Kesinlikle deprem bölgesinde!

Sazlıdere Köyü Sahili’nde, BOTAŞ tarafından yapımına başlanan Saros FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi’yle ilgili olarak, bilirkişi heyeti tarafından ikinci kez hazırlanan ÇED rapor da 'olumsuz' oldu. 

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros Körfezi'ne yapılacak limana tepki!

BOTAŞ’ın Saros Körfezi’ne yapmak istediği FSRU (yüzer LNG depolama ve gazlaştırma ünitesi) doğal gaz limanı çevrecilerin tepkilerine sebep oldu. CHP, BOTAŞ’ın projesini Meclis’e taşıdı.

Okan Gaytancıoğlu'ndan Saros liman projesine tepki! 

CHP Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, "Saros Körfezi'nin yok edilmesine izin vermeyeceğiz" diyerek, Saros Körfezine yapılması planlanan FSRU Liman ve Boru Hattı Projesi'ne tepki gösterdi...

saros kumburgaz zeytinsuyu projesi Haberi

saros kumburgaz zeytinsuyu projesi


Saros İnşaat, hafif çelik yapı sistemi ile Kumburgaz'da inşa ettiği Zeytinsuyu Tepesi Evleri'nin 5'inci etabından konut alacak olanlar için yeni bir kampanya başlattı. Özellikle çalışan ev hanımları için dikkat çekecek olan kampanyada 5'inci etaptan ev alanlara satış tarihinden itibaren 1 yıl boyunca isteğe bağlı yatılı ya da gündüz çalışacak, ev işlerinde yardımcı hizmetli veya çocuk bakıcısı imkanı Zeytinsuyu Tepesi Evleri tarafından ücretsiz sağlanacak.


13 Aralık'a kadar geçerli


Ulusal İstihdam Hizmetleri Ltd. Şti. işbirliği ile sağlanacak olan bu kampanya 3 Kasım 2007 ile 13 Aralık 2007 tarihleri arasında ev alan herkesin isteğine göre karşılanacak. Çalışan personelin ücret, SSK ve vergileri tamamen Saros İnşaat tarafından ödenecek. Zeytinsuyu Tepesi Villaları,...