18 / 05 / 2024

Sarp Turanlıgil cenaze töreni

Sarp Turanlıgil cenaze töreni

Elegan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı, evli ve 1 çocuk babası olan Sarp Turanlıgil’in cenazesine işadamı Mustafa Koç, Ümit ve Cem Boyner, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül katıldı...

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Bodrum Gayrimenkul Yatırımları Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL Elif Burcu Turanlıgil tarafından kuruldu.

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil ne iş yapıyor?

Hakan Binbaşgil kimdir? Hakan Binbaşgil'in eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil kariyeri ve eğitim durumu nedir? Hakan Binbaşgil'in kim olduğu ve Hakan Binbaşgil'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Sarp Bm Group İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bahattin Turan tarafından kuruldu.

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Sarpen Sarp Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Bakırköy’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile İlgin Eray tarafından kuruldu.

Depremde yakınlarını kaybedenler dikkat! Cenaze ödemesi yapılacak, aylık bağlanacak!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), yeni kararlar açıkladı. Buna göre depremde yakınlarını kaybedenlere maaş bağlanması ve cenaze parasına kadar birçok kolaylık sağlandı işte detaylar…

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultan Sarp İnşaat Taşımacılık Turizm Reklamcılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Gökhan Karacık ve Baber Shahzad Chatha ortaklığında kuruldu.

Tisan İnşaat'ın acı günü! Makbule Aşcıgil vefat etti!

Tisan İnşaat'ın kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı, Yüksek Mimar-Mühendis merhum İbrahim Aşcıgil'in eşi Makbule Aşcıgil hayatını kaybetti.

Sarp İnşaat'ın acı günü! Sarpay Ekşioğlu vefat etti!

Sarp İnşaat Mobilya San. ve Tic. A.Ş.'nin kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Sarpay Ekşioğlu hayatını kaybetti. Sarp İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Akiş GYO Uşaklıgil gayrimenkulü 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 parsele ilişkin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Ve Sarp İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Ünal tarafından kuruldu.

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzay Turanlı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Temel Uzay Turanlı tarafından kuruldu. 

Akiş GYO Uşaklıgil 3206 ada 14 parsel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Uşaklıgil 3206 Ada 14 Parsel'e ilişkin değerleme raporunu yayınladı...

Sarp Turanlıgil cenaze töreni Haberi

Sarp Turanlıgil cenaze töreni

Elegan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sarp Turanlıgil 19 Temmuz 2013 günü vefat etti. İşadamı Sarp Turanlıgil'in cenazesi bugün öğlen namazının ardından Nişantaşı'ndaki Teşvikiye Camii'nde kılındı. Turanlıgil, sonrasında Ulusmezarlığına götürüldü.


Turanlıgil’in cenazesine işadamı Mustafa Koç, Ümit ve Cem Boyner, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve daha bir çok isim...