02 / 05 / 2024

Sarraf Varki Vartaks

Sarraf Varki Vartaks

2004 yılında Müfit Erbilgin, sahibi olduğu Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı satılığa çıkarmış. Erbilgin, alanı 3 bin metrekare olan ve denize 60 metre rıhtımı olan yalıyı 100 milyon dolar fiyatla satışa çıkarmış.

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Sarraf 34 İnşaat Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sarraf 34 İnşaat Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

İstinaf mahkemesinden Ebru Gündeş'in yalı tadilatı davası için beraatına ilişkin karara onay!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesi, Ebru Gündeş Sarraf hakkında, Beykoz Kanlıca'daki yalılarında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada verilen beraat kararı uygun buldu.

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum ne?

İstanbul Kanlıca’daki yalısında kanuna aykırı tadilat yapmakla suçlanan Reza Zarrab’ın 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada, hakkındaki yakalama kararının kaldırılması talebi onaylanmadı...

Rıza Sarraf'ın yalı davasında son durum!

Sözcü Gazetesi, Reza Zarrab’ın sahip olduğu köşk ve yalılarda gerçekleştirilen yasa dışı yapılaşmayı 2015'te ortaya çıkarmıştı. Daha sonra yıkım kararları alındı, sorumlular hakkında davalar açıldı.

Rıza Sarraf'ın yalı davasında bilirkişi raporu hazırlandı! 

Üsküdar Kandilli'deki kültür varlığı olarak korunması gereken taşınmazında kanuna aykırı tadilat yaptığı iddiası ile açılan davada keşif sonucu hazırlanan bilirkişi raporu mahkemeye iletildi...

Rıza Sarraf'ın yalı davası ertelendi!

Kanlıca'daki yalısında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na aykırı tadilat yaptırdığı iddia edilen Rıza Sarraf'ın 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi...

Rıza Sarraf'ın Kandilli'deki köşkünde keşif yapıldı!

Rıza Sarraf'ın, Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle görülen dava kapsamında, söz konusu taşınmazda keşif yapıldı.

Rıza Sarraf’ın Kanlıca’daki yalısında yıkım ertelendi!

Şarkıcı Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’a ait Beykoz Kanlıca’daki kaçak yalılar hakkındaki yıkım kararının mahkeme tarafından durdurulduğu idda edildi. Yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla açılan dava ise sürüyor.

Ebru Gündeş'in yalı davasında yeni gelişme! Anahtar istendi!

Rıza Sarraf ve mimar Firuz Akın Han hakkında, "İmar kirliliğine neden olma" ve "Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na" muhalefet suçundan açılan davada yeni gelişme yaşandı.

Ebru Gündeş'e haciz şoku!

Rıza Sarraf'ın Türkiye'deki borçları, eşi ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e kaldı. Sarraf'ın Büyükçekmece'deki lüks sitesinde bulunan 47 gayrimenkulün aidat borcu nedeniyle Ebru Gündeş'e haciz gönderildi.

Rıza Sarraf'a yalı davasında yakalama kararı!

Beykoz Kanlıca'da satın aldığı tarihi yalılarda, kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla yargılanan Rıza Sarraf hakkında yakalama kararı çıkarıldı...

Sarraf Varki Vartaks Haberi

Sarraf Varki Vartaks



Yalı, rekor deniyor


100 milyon dolara satılık 


ESKİ adıyla Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nın sahibi Müfit Erbilgin, Yeniköy'deki bu görkemli yapıyı satıyor. 3 bin metrekarelik saray yavrusuna şu anda iki yabancı firma, bir Arap şeyhi ve bir yabancı banka talip. Erbilgin daha önce Sabancı Ailesi'nin 90 milyon dolarlık teklifini geri çevirdiğini söylüyor. Yalı satılırsa, Cumhuriyet tarihinin en pahalı gayrimenkullerinden biri olacak.




100 milyon dolar istiyor 


Eski adıyla Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı, bugünkü adıyla Erbilgin Yalısı, 100 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satış bu...