08 / 05 / 2024

Sarten Ambalaj fabrikaları

Sarten Ambalaj fabrikaları

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı.

Sarten Ambalaj 2020'de 20 fabrikaya ulaştı!

Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir, hedeflerinin bu yıl içerisinde 20 fabrika ulaşmak olduklarını söyledi.

Sarten Ambalaj 10 milyon Euro'ya Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını aldı!

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı.

Sarten Ambalaj 2020'de 20 fabrikaya ulaştı!

Avrupa’nın 3 büyük ambalaj şirketinden biri olan Sarten Ambalaj’ın CEO’su Zeki Sarıbekir, hedeflerinin bu yıl içerisinde 20 fabrika ulaşmak olduklarını söyledi.

Türkiye Şeker Fabrikaları 4 ildeki gayrimenkulleri kiraya veriyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü 4 ildeki muhtelif gayrimenkulleri ihale ile satışa sunuyor. İhale 24-25 Ekim'de yapılacak...

Türkiye Şeker Fabrikaları 2 gayrimenkulü satıştan çekti!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi, özelleştirme usulü ile ihaleye çıkardığı 16 gayrimenkulden 2 adetini satış ihalesi kapsamından çıkarttı...

Türkiye Şeker Fabrikaları 8 ildeki 16 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi, 8 ildeki 16 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor. İhale 15 Ekim'de yapılacak...

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Çakır ve Canan Özer ortaklığında kuruldu. 

Tokat'taki şeker fabrikaları 1 yıllığına kiraya veriliyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından Tokat İli ve İlçelerinde bulunan muhtelif taşınmazlar kiraya veriliyor..

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin sonuçları TBMM'de!

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesinin sonuçları TBMM gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Cm Reyclıng Ambalaj Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cm Reyclıng Ambalaj Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cüre tarafından kuruldu. 

Kayseri Şeker devletin fabrikalarını satın aldı!

Kayseri Şeker Fabrikası'nın 65. Olağan Mali Genel Kurulu gerçekleşti. Toplantıda konuşan Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, firmanın devletin fabrikalarını satın alıp büyüdüğünü anlattı.

Türkiye Şeker Fabrikaları Tokat'taki taşınmazları kiraya veriyor!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş Genel Müdürlüğü tarafından Tokat İli ve İlçelerinde bulunan muhtelif taşınmazlar 1 yıl süreyle kiraya veriliyor...

AK Parti şeker fabrikalarının satışından olumsuz etkilenmedi!

Seçim öncesi tartışmalara neden olan 13 şeker fabrikasının özelleştirilmesi sandıkta AK Parti’ye oy kaybettirmedi. Bu fabrikaların bulunduğu 11 ilden 9’unda iktidarın oyu yükseldi.

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı!

Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarının satışı onaylandı. Erzurum ile Erzincan şeker fabrikalarını 287 milyon TL bedelle en yüksek teklifi veren Albayrak Turizm Seyahat İnşaat Ticaret A.Ş.'ye satıldı..

Sarten Ambalaj fabrikaları Haberi

Sarten Ambalaj fabrikaları

Türkiye'deki 16 fabrikası ile bölgesel güç haline gelen Sarten Ambalaj, 80'in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Balkanlar ve Doğu Avrupa'da büyüme hedefi doğrultusunda yeni yatırımlara odaklanan şirket, 10 milyon Euro yatırımla Bulgaristan'daki ikinci fabrikasını satın aldı. Bulgaristan'da halihazırda 25 milyon Euro ciro yapan Türk ambalaj devi, son yatırımıyla bu rakamı 50 milyon Euro seviyelerine çekmeyi hedefliyor. 

Bulgaristan'daki son yatırımıyla yurtdışındaki dördüncü üretim merkezini devreye alan Sarten Ambalaj'ın Zeki Sarıbekir Türkiye ve yurtdışında toplam çalışan sayısı 3 bini geçiyor. Sarten Ambalaj CEO'su Zeki Sarıbekir, Balkanlar'da ve Doğu Avrupa'da Bulgaristan merkezli büyümeyi hedeflediklerini söylüyor. Bulgaristan'ın ilk metal ambalaj fabrikası olan bu yatırımla Bulgaristan'da 400 kişinin üzerinde istihdam sağlanacak. Sarıbekir, "Yeni fabrikamızda kavanoz kapağı ve endüstriyel ambalaja odaklanacağız. Plevne'deki fabrikamızda ise gıda tarafında büyüme...