02 / 05 / 2024

Saruhanlıda tescilli Üzüm Otel

Saruhanlıda tescilli Üzüm Otel

Saruhanlı'da en büyük gelir kaynağı üzümden adını alan ve Türk Patent Enstitüsü tarafından 5 yıl önce 'Altın Üzüm Otel' unvanıyla tescillenen belediye otelinde 2014 yılında 5 bin 780 kişi konakladı.

Yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular: Kapış kapış gidiyor!

Son günlerde gündemden düşmeyen yüksek ev fiyatları dünyanın her bölgesinde sorun olurken, insanlar da yüksek fiyatlar için farklı bazı alternatiflere yöneldi Bakın ABD'de yüksek konut fiyatlarına bakın nasıl çözüm buldular...

Konut krizine yeni çözüm: Hisseli kiracılık modeli…

Merkez Bankası’nın Enflasyon Raporu’nda açıkladığı konut soruna çözüm önerileri birçok tartışmayı da beraberinde getirdi. Ekonomist Şenol Babuşçu X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TCMB’nın 5 maddelik konut krizine çözüm önerilerini sıraladı.

Kentsel dönüşümden dolayı boşaltılan eve hırsız yerleşti! Ev sahibi çözümü kapıya duvar örmekte buldu!

Avcılar'da bir kişi, kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanarak boşaltılan binadaki daireye ev sahibinden habersiz yerleşti. Ev sahibi ise çözümü kapıya duvar örmekte buldu. İşte ayrıntılar..

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma, akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Peki benzin, motorin, LPG'de yeni zam ya da indirim var mı? Sürücüler hemen göz atın! Akaryakıtta son dakika!

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL? Sürücüler şimdi göz atın!

Döviz ve brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmanın akaryakıt fiyatları üzerindeki yukarı yönlü yansımaları sürüyor. Peki akaryakıtta yeni zam ya da indirim var mı? Benzin, motorin, LPG bugün hangi şehir kaç TL?

Kira sorununa devrim gibi bir çözüm geliyor! Tek tek açıklandı!

Türkiye'de kira fiyatlarındaki artış, uzun süredir tartışılırken, Türkiye gibi İspanya da yüksek kira fiyatlarıyla mücadele ediliyor. İspanya kira konusunda problemin çözümü için birtakım yeni önlemler alırken uzman isimler alınan önlemlerin Türkiye'de de uygulanabileceğini ifade etti.

Kiracılar Dayanışma Platformu, fahiş kiralara çözüm istiyor! 

Antalya'da yükselen ev kiraları sebebiyle mağduriyet yaşayan yüzlerce kişi, sosyal medyada bir araya gelerek 'Kiracılar Dayanışması Platformu'nu kurdu ve fahiş kiralara çözüm talepleri için bir araya geldi. 

İspanya'da hükümet konut sorunu için çözüm arıyor!

Avrupa Birliği (AB) içinde en çok konut sorunu yaşayan ülkeler arasında yer alan spanya'da sol koalisyon hükümeti, açıklamış olduğu yardım paketleriyle konut sorununa çözüm arıyor.

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

Eski EYT yeni EPT! Prim eksiği olanlar için çözüm bulundu

EYT yasa teklifine göre emeklilikte yaş aranmıyor, ancak kademeli prim şartı konuldu. Bu da 5000-5975 gün arasında değişmekte. 5000 günün üzerinde prime ihtiyacı olanlar imkanı varsa borçlanarak veya çalışarak primlerini tamamlayabilecek. Bu yolla primi tamamlayamayana ‘isteğe bağlı sigorta’ çözümü

Saruhanlıda tescilli Üzüm Otel Haberi

Saruhanlıda tescilli Üzüm Otel

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ilçedeki konaklama sorununun giderilmesi amacıyla 2010 yılında hizmete açılan otelin 5 yıldan bu yana tam kapasite çalıştığını kaydetti. 



İlçenin gelir kaynağı 

Saruhanlı Belediyesi'nee işletilen İstasyon Mahallesi Menekşe Sokak'ta hizmet veren 17 odadan oluşan ve 50 kişilik kapasiteye sahip Üzüm Otel'in müşterilerine en iyi hizmeti sunduğunu ifade eden Yaralı, "İlçemizde 5 yıldır faaliyet gösteren otelimiz bu yörede önemli bir ihtiyacı karşıladı. 2014 yılında otelde 5 bin 780 kişi konakladı. Bu rakam da gösteriyorki hizmetimiz amacına ulaşmıştır. Otelimizde 1 suit, 6 duble, 2 apart ve 8 de normal olmak üzere toplam 17 oda bulunuyor. Odalarda televizyon, telefon, klima ve 24 saat sıcak su mevcut. Ayrıca Otel'de her sabah açık büfe kahvaltı da veriliyor" dedi. 


5 yıl önce hizmete giren...