21 / 05 / 2024

SASKİ hedefleri

SASKİ hedefleri

SASKİ’nin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalarla hat uzunluğunu 300 kilometreye ulaştırdığını açıklayan Rüstem Keleş, “İnşallah yeni yılla birlikte kanalizasyon ve yağmursuyu ilettim hattı ağımıza yaklaşık 85 bin metre daha ilave edeceğiz” dedi.

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri

Türkiye'nin ekonomide 2023 hedefleri Türkiye ihracatının üçte ikisinden fazlasını gerçekleştiren 10 sektörün temsilcileri tarafından değerlendirildi. Peki Türkiye'nin ekonomisi 2022'de nasıldı, 2023'te nasıl olacak? İşte Türkiye ekonomisi 2023 hedefleri...

Güçlü siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Türk insanının dinamizmi, iş dünyasının yatırım iştahı ve güçlü bir siyasi iradeyle 2023 hedefleri yolunda vites yükseltilecek." dedi. 

Kentsel dönüşümün temel hedefleri anlatıldı!

TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Gürol Konyalıoğlu, Adana Valisi Mahmut Demirtaş'a ziyarette bulundu. Konyalıoğlu, kentsel dönüşümdeki temel hedefleri anlattı.

Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı!

‘’Coldwell Banker Uluslararası Broker Kampı-Blue Camp’’te, dünyanın en köklü gayrimenkul danışmanlık markası olan ve 2 yıl önce girdiği Türkiye pazarında hızlı bir büyüme ivmesi yakalayan Coldwell Banker’ın 2016 hedefleri açıklandı.

Kılıçoğlu Kiremit'in 2016 hedefleri anlatıldı!

Kiremit ve çatı teknolojilerinde Türkiye'nin referans markası Kılıçoğlu, geçtiğimiz günlerde farklı bölgelerden katılımcı 250 bayisini Antalya Rui Belek Hotel'de, 2016 hedefleri doğrultusunda kurumsal stratejisini ve yol haritasını bayileri ile paylaştı.

Modoko, mobilya meslek okulu açacak!

Modoko 'nun 2015 hedefleri hakkında bilgi veren Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, mobilya sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak bir meslek okulu açmayı hedeflediklerini açıkladı.

Kale Yapı basın toplantısı 11 Şubat'ta gerçekleşecek!

Kale Grubu, ‘UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ öncesi basın toplantısı düzenleyecek. Toplantıda Kaleseramik’in hedefleri ve UNICERA’da sergilenecek yeni ürünlerle ilgili detaylar paylaşılacak.

Hükümetin konut desteği projesi müteahhitleri umutlandırdı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, devletin bu yönde vereceği bir desteğin sektörde büyük canlanma yaratacağını ve satış hedefleri konusundaki beklentiyi de önemli oranda yükselteceğini söyledi.

Kocaeli'ne Atıksu Arıtma Tesisi yapılacak!

Kocaali’de devam eden altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Kocaeli için projelendirdiğimiz 120 kilometrelik kanalizasyon hattının yaklaşık 50 kilometresi tamamlandı, dedi...

Dönüşüm olmadan 2023 hedefleri zor!

İZMİR Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, Dünya Ekonomi Ligi Raporu'na göre dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olma konumu iki basamak gerileyen Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi.

Mehmet Şimşek: Merkez Bankamız hesabını iyi yapmıştır!

Mehmet Şimşek, Merkez Bankası'nın enflasyon tahminine ilişkin, "Merkez Bankamız eminim hesabını iyi yapmıştır. Yıl için petrol fiyatlarını öngörmek zor ama şu seviyelerde kalırsa Merkez Bankamızın hedefleri rahat şekilde erişilebilir görülüyor" dedi.

Kavuklar İnşaat, yurtdışına açılmayı hedefliyor!

İzmirli Kavuklar Gayrimenkul'un, uzun vadedeki hedefleri arasında uluslararası bir firma haline gelmek yer alıyor. Kavuklar Gayrimenkul Geliştirme Grup Başkanı Metehan Kavuk, İzmir'in sembolü olacak projeleri hayata geçirdiklerini dile getirdi.

SASKİ hedefleri Haberi

SASKİ hedefleri


Yağmursuyu iletim hattı ağını sürekli geliştirme hedefinde olan SASKİ’nin bugüne kadar yürüttüğü çalışmalarla hat uzunluğunu 300 kilometreye ulaştırdığını açıklayan Rüstem Keleş, “İnşallah yeni yılla birlikte kanalizasyon ve yağmursuyu ilettim hattı ağımıza yaklaşık 85 bin metre daha ilave edeceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş yaptığı açıklamada, “Şehrin kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı ihtiyacını karşılamak adına yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. İhtiyaç ve öncelikler doğrultusunda kanalizasyon ve yağmursuyu iletim hatlarının genişletilmesi ve mevcut hatların iyileştirilmesi adına azimli bir çalışma yürütüyoruz” diye konuştu.


Yeni yılda hedef 85 bin metre

Çalışmalar kapsamında şehre yaklaşık 300 kilometrelik yağmursuyu hattının inşa edildiğini de açıklamalarına ekleyen Rüstem Keleş, “Bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalarla şehrimize yaklaşık 300 kilometrelik yağmursuyu hattı kazandırdık. Mevcut kanalizasyon ve yağmursuyu...