11 / 05 / 2024

şaşkınbakkal EA Stüdyo İç Mimarlık

şaşkınbakkal EA Stüdyo İç Mimarlık

EA Stüdyo İç Mimarlık Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi 20 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde Eda Mavuk ve Tülay Üzüm tarafından kuruldu

Ünlü ekonomist resmen açıkladı, doların 23 gün sonra geleceği seviye şaşkınlık yarattı!

Dolar kuru rekor üstüne rekor kırarken, ünlü ekonomistten de çarpıcı bir paylaşım geldi. Dolar kurunda 23 gün sonrasına işaret eden ekonomist yaptığı paylaşım ile ağızları resmen açık bıraktı...

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

Kritik dolar yorumu! FED üyesi öyle bir açıklama yaptı ki herkesin ağzı açık kaldı! Doların sırrı resmen çözüldü

St Louis Fed Başkanı Bullard'tan kritik dolar yorumu geldi. FED üyesi dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı herkesin ağzı açık kaldı. Doların sırrı resmen çözüldü.  

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Üstü açık araba isteyen herkes mutlaka bakmalı! BMW Z4 Roadster'dan şok eden fiyat!

BMW ailesinin en çok sevilen otomobili Z4 Roadster'ın Nisan ayına yönelik güncel fiyat listesi belli oldu!. Üstü açık, sportif bir araba arayanların kaçırmaması gereken bir otomobil markası. Peki BMW Z4 Roadster ne kadar? BMW Z4 Roadster kaç para? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi açıldı!

Atlas Turistik Servis Ve Yatırım Anonim Şirketi Şaşkınbakkal Şubesi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Temel tarafından açıldı.

Atlas Stüdyo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Stüdyo Mimarlık Limited  Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Baske Açar tarafından kuruldu.

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Post Stüdyo Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi Beykoz’da  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mert Deniz Koparan Yunus ve Emre Açıkgöz tarafından kuruldu.

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Opus Stüdyo Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Mühendislik Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Can Tamtekin, Atakan Tamtekin ve Yasemin Green ortaklığında kuruldu.

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Quantum Stüdyo İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Kılıçarslan tarafından kuruldu.

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stüdyo Fora Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Arslan ve İbrahim Güney Gültekin ortaklığında kuruldu. 

şaşkınbakkal EA Stüdyo İç Mimarlık Haberi

şaşkınbakkal EA Stüdyo İç Mimarlık


EA Stüdyo İç Mimarlık Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Eda Mavuk ve Tülay Üzüm tarafından 20 bin liralık sermaye ile 10 Ekim 2013 tarihinde kuruldu.


EA Stüdyo İç Mimarlık Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu: Konusu ile ilgili her türlü mimarlık ve mühendislik hizetleri mimari statik elektrik mekanik projeleri çizmek zemin etüt hizmetleri yapmak,mimari inşaat ve elektrik projelerini çizmek,bunlarla ilgili taahhütlerde bulunmak, taşeronluk yapmak veya verek,bu gibi projelerin kontrolörlüklerini üstlenebilmek,danışmanlık yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


EA Stüdyo İç Mimarlık Mobilya Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi iş adresi: Bağdat Caddesi Mürrüvet Apt No:381 D:2...