07 / 05 / 2024

satılan zeytinlik sayısı

satılan zeytinlik sayısı

Çiftçiler, tarlalarını, zeytinliklerini ve bahçelerini satmaya başladı. Muğla ve Antalya’da 210 bin 825 dekar tarla, zeytinlik ve bahçenin satışı yapıldı. 

Peugeot açıkladı! Peugeot satışlarında Türkiye ilk 10'a girdi!

Peugeot 2023'te dünya çapında satışlarını 1.1 milyona çıkardığını duyurdu. Yapılan açıklamada Türkiye, satılan araç sayısı bakımından ilk 10'da yer aldığı kaydedildi. 

Konut sektörü durgunlaştı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de hem ilan hem satılan konut sayısı düştü! 

Konut sektöründeki canlılık göstergesi olarak takip edilen satılan konutların satılık ilan sayısına oranı İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere ülke genelinde düşüşe geçti.

Otomotiv piyasasında alışılmadık artış! Trafiğe kaydı yapılan araç sayısı bir yılda yüzde 86,2 arttı!

Ağustos ayında trafiğe kaydı yapılan sıfır otomobil sayısı 2022’nin aynı ayına kıyasla yüzde 86,2 oranında, toplam taşıt sayısı yüzde 110,6 oranında arttı. Ocak-ağustos ayları arasında trafiğe kayıtlar 804 bin 993’ü otomobil olmak üzere toplam 1 milyon 525 bin 213 adeti buldu.

Hatay'daki konteyner sayısı 77 bine çıkacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerde çok sayıda evin yıkılması ya da ağır hasar alması sonrasında Hatay'da 158 farklı noktaya yapılan konteyner sayısı 77 bine çıkacak.

Bayramda yapılan yolculuk sayısında rekor kırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda seyahat edenlerin sayısına ilişkin açıklama yaptı. Uraloğlu, kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat eden vatandaşların sayısının yaklaşık 35 milyonun üzerinde olduğunu belirtti.

TÜİK açıkladı! Trafiğe kaydı olan taşıt sayısı nisan ayında azaldı!

TÜİK verilerini açıkladı. Bu verilere göre, trafiğe kaydı yapılan araç sayısı nisanda azaldı. İşte detaylar!

Trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısında düşüş! Nisan ayında 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı

TÜİK, 2022 Nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistiklerini duyurdu. Kaydı yapılan araç sayısı geçen aya göre 6.4 azalırken, 179 bin 504 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.

2023’te Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri?

2023 model otomobillerin listelere girmesi ile birlikte fiyatlar da güncellendi. Bu sene sıfır otomobil almak isteyenlerin en çok aradıkları konu güncel fiyatlar oldu. Peki, 2023’te Türkiye’de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri? İşte detaylar...

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Bakanlık şok eden rakamı duyurdu! İşte yıkılan ve ağır hasarlı bina sayısı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinde can kayıpları ve yaralı sayısının ardından ağır hasarlı ve yıkık bina sayısıyla ilgili de son rakamlar açıklandı. İşte depremin vurduğu 10 ilde ağır hasarlı ve yıkılan bina sayısı...

Eylül'de satılan konut sayısı yüzde 22,9 geriledi! Konut satışları neden düşüyor? 

Türkiye'de konut satışları son üç aydır düşüyor. Geçen Cuma açıklanan verilere göre Eylül ayında satılan konut sayısı, geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 22,9 geriledi ve 113 bin 402 oldu. Peki konut satışları neden düşüyor? İşte konut satışlarıyla ilgili merak edilenler...

Türkiye'de 8 ayda satılan gayrimenkul sayısı belli oldu! İşte elde edilen tapu harcı geliri! 

Türkiye'de bu senenin 8 ayında 2 milyon 137 bin 670 gayrimenkul satış işlemi gerçekleştirilerek, 24 milyar 480 milyon 235 bin 785 Türk Lirası tutarında tapu harcı geliri elde edildiği belirlendi. 

Türkiye'de satılan en ucuz sıfır arabalar fiyat listesi! Ağustos ayı sıfır araç fiyat listesi

Markaların liste ve kampanyalı fiyatlarına göre, ağustos ayı itibarıyla ülkemizde satılan en ucuz sıfır otomobilleri sizler için listeledik.

satılan zeytinlik sayısı Haberi

satılan zeytinlik sayısı

Gübre, mazot, zirai ilaç, işçilik maliyetlerindeki aşırı yükselişler ve kredi borçları sebebiyle çaresiz kalan çiftçi tarlasını, zeytinliğini, bahçesini satmaya başladı. Cumhuriyet Gazetesi'nden Mustafa Çakır'ın haberine göre; Muğla ve Antalya’da 210 bin 825 dekar tarla, zeytinlik ve bahçenin satışı yapıldı. Yalnızca Muğla Milas’ta 8 bin 689 dekar zeytinlik satıldı. Bodrum’da ise 2 bin 303 dekar zeytinliğin el değiştirdiği belirlendi.

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu üyesi, CHP Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, yaz aylarında yangınların meydana geldiği Muğla ve Antalya’da ne kadar tarım arazisi, zeytinlik ve bahçenin satıldığı sorusunu yöneltti. Gelen cevaba göre, ekim itibarıyla Antalya ve Muğla’da tarım arazisi vasıflı taşınmazlarda (tarla) toplam 30 bin 291 satış...