21 / 05 / 2024

satılık termal tesis

satılık termal tesis

Nevşehir Kozaklı' da 3 milyon 444 bin TL'ye termal tesis satılacak. Satış, 19 Haziran Salı günü saat 11:00'de yapılacak

Hastane yapımı için hazineye devredilen arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile 776 milyon 678 bin TL'ye satılacak!

Alanya eski Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu döneminde hastane yapımı için hazineye devredilen 110 bin 954 metrekarelik arazi, sağlık turizm tesis alanı vasfı ile satışa çıkarıldı. Arsanın muhammen bedeli ise 776 milyon 678 bin 770 Türk Lirası olarak belirlendi.

Çanakkale Çan'da 13 milyon TL'ye satılık termal otel!

Çan Belediyesi'ne ait 4 yıldızlı Termal Otel & SPA İşyeri mevcut olan bütün ekipmanları ve arsası satılıyor. İhale 27 Şubat'ta gerçekleşecek..

 Afyonkarahisar'da satılık turistik tesis alanı 3.6 milyon TL'ye!

Afyonkarahisar Merkez Demirçevre Köyü'nde yer alan turistik tesis alanı Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından satılıyor. Tesis alanının toplam tahmini satış bedeli  3 milyon 686 bin TL olarak belirtiliyor.

Kütahya'da 5.7 milyon TL'ye satılık termal otel, tesis ve apart!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Merkez Yoncalı Mahallesi Ececik Mevkisinde termal otel, tesis ve apartı ihale usulü ile satılıyor..

Satılık turistik tesis sayısı Mayıs'tan sonra artacak!

Yaşanan siyasi ve ekonomik krizler nedeniyle 2016 ve sonraki yıllardan umudunu kesen turizmciler, otellerini satarak sektörden çekilmek istiyor. Satılık tesis sayısının, mayıs ve haziran aylarında iki katına çıkacağı tahmin ediliyor.

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık!

Folkart Yapı Çeşme Fener Burnu satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede fitness center ve termal havuz gibi sosyal alanlar bulunuyor.

Afyonkarahisar Yayla Termal'de satılık devremülk!

Yayla Termal Tesisleri, Afyonkarahisar'ın Yaylabağı-Gazlıgöl Termal bölgesinde hayata geçiyor. Proje 6 adet 3+1 dublex villa ve 150 adet 1+1 apart satılık devremülk daireden meydana geliyor.

Kurtköy Avlu satılık daire!

Lansmanı 2014 yılının Eylül ayında gerçekleşecek olan Kurtköy Avlu satılık daire fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede, 138 adet konut ve 200 metrekarelik sosyal tesis yer alıyor...

Satılık otel sayısında patlama yaşanıyor!

YABANCI turist sayısında artış sürerken, satılığa çıkan turistik tesis sayısında da patlama yaşanıyor. Türkiye'de satılık turistik tesis sayısındaki artış 2013 'te, bir önceki yıla göre yüzde 77 artış gösterdi...

Satılık otel sayısında patlama yaşanıyor!

Yabancı turist sayısında artış sürerken, satılığa çıkan turistik tesis sayısında patlama yaşanması dikkat çekiyor. Türkiye'de satılık turistik tesis sayısındaki artış 2013'te, bir önceki yıla göre yüzde 77 artış gösterdi...

Satılık otel sayısında patlama yaşanıyor!

Yabancı turist sayısında artış sürerken, satılığa çıkan turistik tesis sayısında da patlama yaşanıyor. Hurriyetemlak.com verilerine göre, Türkiye'de satılık turistik tesis sayısındaki artış 2013'te, bir önceki yıla göre yüzde 77 artış gösterdi...

Nevşehir'de 3.4 milyon TL'ye satılık termal tesis!

Nevşehir Kozaklı' da 3 milyon 444 bin TL'ye termal tesis satılacak. Satış, 19 Haziran Salı günü saat 11:00'de yapılacak

Mondial: Gerede'de kiraladığımız tesis icradan satılık değildir!

Mondial Teknolojik Tesis Mühendislik İnşaat Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş., Gerede'de kiralanan tesisin icradan satılık olmadığını, kira süresinin 01 Ocak 2021'e kadar uzatıldığını duyurdu

satılık termal tesis Haberi

satılık termal tesis
Nevşehir İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından, Kozaklı'da bulunan termal tesis Açık Teklif usulü ile satılacak.


Termal tesis'de 33 adet motel, 1 adet idari bina ve 1 adet salon mevcut olup muhammen bedel olarak 3 milyon 444 bin TL olarak belirtiliyor.


İhale, Açık Teklif usulü olup 19 Haziran Salı günü saat 11:00' de yapılacak.


İlan için