15 / 05 / 2024

satış ekibine yönelik eğitimler

satış ekibine yönelik eğitimler

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 5. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Metropolist Yapı-DKY İnşaat- Metrowin Satış Müdürü Orçun Ayaz toplantıda satış ekiplerinin sattığı ürüne hakimiyetinin önemini vurguladı

ABD'de kripto platformlarına yönelik baskı ve denetimler sıkılaştı!

Kasım ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ve ABD Adalet Bakanlığı'nın kripto para borsası FTX hakkında soruşturma başlatması sonrası alım satım platformlarına yönelik baskılar artmaya başladı.

Otomobil satışlarında rekor kırıldı! Yüzde 70 arttı!

Otomobil ve hafif ticari araçlarının satışına yönelik 2023 yılı Mayıs ayı verileri paylaşıldı. Bu kapsamda, otomobil satışlarında tüm zamanların mayıs ayı rekoru kırıldı. Aynı zamanda, araç satışı 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 70,9 artarak 111 bin 356 adet olarak gerçekleşti.

Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi kaç yıl geçerli? Satış vaadi sözleşmesi zamanaşımı süresi nedir?

Gayrimenkullerin satışına yönelik işlemlerde resmi bir belge niteliği taşıyan satış vaadi sözleşmesi, ileri tarihli bir satış kontratının teminatını oluşturan bir ön sözleşme olarak ifade ediliyor. Peki, Gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi kaç yıl geçerlidir? İşte tüm detaylar...

Altunizade'deki arazi satışına yönelik dava açıldı!

Üsküdar Belediyesi'nin 11 Kasım’da satacağı Altunizade’deki kupon araziye ilişkin satış kararının yürütmesinin durdurulması için  CHP Meclis Üyesi Ayça Betül Kını Mete tarafından dava açıldı.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

TOKİ'den Köyceğiz'de satışa sunulan arazilere yönelik açıklama!

TOKİ, Muğla Köyceğiz'de satışa sunulan arazilerin tarım arazisi olduğu yönünde çıkan iddialara yönelik açıklamada bulundu.

Haczedilen gayrimenkullerin satışına yönelik yeni düzenleme!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı haczedilen gayrimenkullerin online ortamda satışına yönelik esasları düzenledi. 

Kazakistan'da yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryum sona erecek!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev yaptığı açıklamada, gelecek yıl ülkede yabancılara arazi satılmasına yönelik moratoryumun sona ereceğini söyledi.

TMSF, Nakpilsa'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 315 milyon TL olarak belirlenen Nakpilsa'nın Gaziantep'teki fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

TMSF, Royal ve Atlas Halı'yı satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 353 milyon TL şeklinde belirlenen Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak

Sent Antuan Kilisesi'nin satışının durdurulmasına yönelik tedbir kararı devam edecek!

Sent Antuan Kilisesi'nin mülkiyet haklarına sahip olduklarını iddia eden İtalya Kraliyet Ailesi mensuplarının varisleri adına, kilise ve kilisedeki taşınmazların satılması için kilise yetkililerince alınan ihtiyati tedbir kararının kaldırılmasına yönelik talep reddedildi...

Yabancılara yönelik teşvikler konut satışlarına pozitif yansıdı!

2018 yılı Kasım ayı konut satış rakamlarını değerlendiren Hürriyet Emlak Projeland Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Bozay, "Yabancılara yönelik teşvikler satışlara pozitif yansıdı" dedi...

İkinci el emlak piyasasına yönelik yönetmelik geliyor!

İkinci el emlak piyasasına yönelik düzenlemeler yapacaklarını söyleyen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Böylece ne alıcı ne de satıcı mağdur olacak” dedi..

satış ekibine yönelik eğitimler Haberi

satış ekibine yönelik eğitimler
Metropolist Yapı-DKY İnşaat- Metrowin Satış Müdürü Orçun Ayaz'ın konuşması:


Merhabalar Orçun Ayaz... Metropolist ve DKY İnşaat adına buradayım. Satış olunca konuşmaya başlayınca saatlerce konuşulabilir. Çok konu var. Ben kendimce şöyle yapardım... Bir kişinin satışa geçebilmesi için belli yüzdeler var. Kendimce yüzdelere bölerdim. Firmanın marka olması müşteri için yüzde 30, ofise geldiği zaman ofis güzel görkemli yüzde 20 oradan geliyor. Geri kalan kişi tamamen kişi odaklı satıcı odaklı tabii ki ofisler önemli ama siz istediğiniz kadar ofis yapın orada satıcınız çok çok önemli. Onun müşteriyle olan dialoğu. 


Aslında eğitim iyi aldıktan sonra olay basitleşebiliyor. Bir satıcının ne satarsa satsın konut ya da herhangi başka bir şey sattığı ürüne hakimse bunu zaten müşterisine yansıtabiliyorsa bence o zaten çok rahat bir şekilde başarılı olabilir....