20 / 07 / 2024

satış ofisinde olması gerekenler

satış ofisinde olması gerekenler

Emlakkulisi.com'un ev sahipliğinde düzenlenen Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları'nın dördüncüsünde Metsan Nexus Kartal Satış Direktörü Tahir Altundağ; ilk intibanın öneminden ve satış ofislerinin markalaşmaya etkisinden bahsetti...

Ev sahiplerinden konut satışlarının 5 yıldan sonra da vergiye tabi olmasına tepki! Konut piyasasında neler yapılmalı? 

Ev Sahipleri Dayanışması Oluşumu (EVSİAD) tarafından konut satışlarının 5 yıldan sonra da vergiye tabi olmasına ilişkin bir açıklama yapıldı. Açıklamada satılık ve kiralık konut piyasasında yapılması gerekenlere de yer verilerek, 'Vurun ev sahiplerine mantığı acilen terk edilmeli' denildi.

Florida'da 3 ayrı konutlı ve özel yat havzalı yerleşke 295 milyon dolara satılıyor! Emlak satış rekoru kırılabilir!

ABD'nin Florida eyaletinde, içinde üç ayrı konut ve özel yat havzası yer alan bir yerleşke 295 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışın olması halinde, ABD'nin en pahalı emlak satışı rekoru kırılacak. İşte ayrıntılar...

İnternette satılan sahte zeytinyağlarına dikkat! Fiyatının düşük olmasına kanmayın!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, online alışveriş sitelerinde satılan bazı zeytinyağlarının fiyatlarının düşük olmasının akıllara taklit ve tağşişi getirdiğini söyledi. Bayraktar, "Vatandaşlar yağlarını güvenilir satış yerlerinden ve markalardan almalıdır" dedi.

Yok artık! FIFA 23 yanlışlıkla bir ay önceden erişime sunuldu!

EA Sports, FIFA 23 için çok büyük bir hataya imza attı. Ön satışta olması gereken FIFA 23 yanlışlıkla erişime açıldı. Oyunu satın alan kullanıcılar Ronaldo'yu ve yeni formaları ifşa etti.

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Oyakkent 3. Etap Mart'a kaldı!

Konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren OYAK, Başakşehir projesi için start verdi. Satış ofisinde son dokunuşların yapıldığı projenin Mart ayında satışa çıkma bekleniyor.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

3 milyar dolarlık 3. Köprü'nün yüzde 51’i nasıl 688 milyon dolara satıldı?

3 milyar dolar civarında yatırım öngörülen 3. Köprü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun yüzde 51'inin 688 milyon dolara satılacak olması kafada soru işaretlerine neden oldu.

Sinan Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde iddiaları yanıtladı!

Eski CHP Milletvekili, eski Ankara Ticaret Odası Başkanı ve mühürlenen Togo Kuleleri inşaatının müteahhidi Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde, inşaatın mühürlenmesi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş hakkında ortaya attığı iddialarla ilgili basın toplantısı düzenledi... 

Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamam!

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat imzalı Alya Onist 1 projesinin örnek dairesi tamamlandı. Projenin örnek dairesi, projenin satış ofisinde tanıtılacak...

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Maşa ile Koca Ayı Ege Yapı'nın Kordon İstanbul'un satış ofisinde!

Koray Varol Akademi, “Maşa ile Koca Ayı”nın karakterlerini Ege Yapı’nın Levent ve Maslak’ın yanı başında geliştirdiği Kordon İstanbul projesinin tanıtım ofisinde çocuklarla buluşturdu.

Galatasaray Düşler Vadisi Riva satışa çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde hayata geçirilen ‘Düşler Vadisi Riva, satış ofisinde düzenlenen basın toplantısıyla satışa çıktı.

satış ofisinde olması gerekenler Haberi

satış ofisinde olması gerekenler
Metsan Nexus Kartal Satış Direktörü Tahir Altundağ'ın konuşması:


Tahir Altun ben... Metsan İnşaat... Aslında burada ilk intiba çok önemli bir marka olsanız bile hiçbir müşteri sizin genel merkezinizi ziyaret etmiyor. İlk ziyaret ettikleri yer satış ofisleri oluyor ve satış ofislerinde ilk intiba çok önemli... Ne yapıyorsanız onu satmalısınız aslında.. Sizin "Tebernüş Kireçci Soruları Yanıtlıyor" yerine girdiğiniz zaman orada alım yapmış insanların sorduğu sorulara baktığınızda aslında genelde satış ofisindeki bir personelin anlattığını anlatıyor ve diyor ki bana bunları söylediler fakat ben bununla karşılaştım. Siz daha iyi biliyorsunuz. En büyük markalaşma aslında satış ofisinden başlıyor. Benim söyleyeceklerim bu kadar.