01 / 05 / 2024

Satvet Çiftçinin oğlu

Satvet Çiftçinin oğlu

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Çiftçinin beklediği haberi Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Taban fiyatı belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası alınan bazı önemli kararları açıkladı. O kararların içinde çiftçinin beklediği haberler de yer alıyor. İşte detaylar!

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu aynı eve taşındı!

Bir süredir avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birliktelik yaşayan sunucu Ece Erken, sevgilisi ile aynı evde yaşama kararı aldı. Çift Acarkent Vadi Evleri'ne taşındı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Bodrum'dan ev bakıyor!

Oyuncu çift Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Bodrum'a yerleşmeyi düşünüyor. Çift Bodrum'dan ev bakmaya başladı.

2 milyon çiftçinin arazi tapusuna ipotek kondu!

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal’ın, çiftçi açıklaması gündem oldu. CHP Manisa Milletvekili Vehbi Bakırlıoğlu, “Mahir Ünal, çiftçinin cep telefonuna bakıyor fakat tapusundaki ipotekleri görmezden geliyor. 40 milyon dekar tarım alanı ipotek altında" dedi.

Çöken Yağcıoğlu Sitesi ile ilgili şok iddia: Tabutun içinde yaşıyormuşuz!

İzmir'i derinden etkileyen depremde yıkımı gerçekleşen ve enkazı altından 8 kişinin cansız bedeni çıkartılan Yağcıoğlu Sitesi B bloktaki çatlakların boyayla kapatıldığı söylendi.

Mevlüt Çavuşoğlu Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Dakar Büyükelçiliğinin yeni binasının temelini attı.

Kenan İmirzalıoğlu Çeşme'de bungalov ev kiraladı!

Baba olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, eşi Sinem Kobal’ın üzerine titriyor. Yakışıklı oyuncu eşinin bir dediğini iki etmiyor. İmirzalıoğlu, Çeşme'de gözlerden uzak bir bungalov ev kiraladı...

Satvet Çiftçinin oğlu Haberi

Satvet Çiftçinin oğlu

Çilek Mobilya'nın varisi, ünlü modacı Selma Çilek ile gayrimenkul zengini Satvet Çiftçi'nin oğlu Sinan Çiftçi, önceki gün Four Seasons'ta görkemli bir törenle vuslata erdi.


BC Atelier'in dekorasyonunda harika bir iş çıkardığı muhteşem düğün töreninin en çok konuşulan olayı ise; ünlü modacının kendi tasarlayıp diktiği gelinliği giymesiydi. İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 400'ünün katıldığı düğünde; gelinin şahitliğini ağabeyi Talha Çilek, Taji imzalı smokin giyen damadınkini ise amcası Serdar Çiftçi ve yakın arkadaşı Bahattin Ayan yaptı. Çift, balayı için önce Bali'ye, ardından Singapur'a gidecek. Umarım bir ömür mutlu olurlar.


Atalarımız, 'Terzi kendi söküğünü dikemez' dese de; ünlü modacı kendisi için harika bir gelinlik dikmiş.


Satvet Çiftçi...