10 / 05 / 2024

Savaş Duman kimdir

Savaş Duman kimdir

Bir süre önce bakıma alınan Manisa 19 Mayıs Stadı'nda sona gelindi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakımı üstlenilen emektar stadın çimlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Manisa 19 Mayıs Stadı sözleşmesi feshedildi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman, Manisaspor'un, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 10 yıllığına kiraladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nın kirasını ödemediği gerekçesiyle sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Dilek Duman kimdir? Dilek Duman ne iş yapmaktadır?

Şişecam Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Dilek Duman kimdir? Dilek Duman hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Süleyman Savaş Erdem Kimdir?

Süleyman Savaş Erdem kimdir? Süleyman Savaş Erdem’in mesleği nedir? Süleyman Savaş Erdem hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Simhan Savaşçın Başaran Kimdir? 

Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Simhan Savaşçın Başaran kimdir? Simhan Savaşçın Başaran daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Simhan Savaşçın Başaran'ın biyografisi..

Mustafa Duman kimdir?

Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Murat Çetinkaya görevden alındı, yerine Mustafa Duman atandı. Peki Mustafa Duman kimdir, Mustafa Duman hangi görevlerde bulundu? İşte Mustafa Duman'ın biyografisi...

Ayşen Savaş kimdir?

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde kuram ve tasarım dersleri veren Ayşen Savaş kimdir? Ayşen Savaş hangi işlere imza attı? İşte Ayşen Savaş..

Manisa 19 Mayıs Stadı ne zaman açılacak?

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'de yapılacak Akhisar Belediyespor- Gaziantepspor maçında hizmete açılacağını açıkladı.

Manisa 19 Mayıs Stadı 13 Eylül'de açılıyor!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman yaptığı açıklamada Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'de yapılacak Akhisar Belediyespor - Gaziantepspor maçında hizmete açılacağını açıkladı.

19 Mayıs Stadı 13 Eylül'e yetişecek!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın, 13 Eylül'e yetiştirileceğini bildirdi. Duman, yaptığı açıklamada, stadın zeminine yönelik çalışmaları titizlikle ve sorunsuz bir şekilde sürdürdüklerini belirtti.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemin çalışmaları son aşamada!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Savaş Duman, 19 Mayıs Stadı'ndaki çim ve altyapı çalışmalarını inceledi. Zemin çalışmaları son aşamada olan 19 Mayıs Stadı'nı 13 Ağustos'ta teslim alacaklarını açıkladı.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman 19 Mayıs Stadyumunda devam eden çim ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Manisa Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman 19 Mayıs Stadyumunda devam eden çim ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Duman; "Çalışmaların 13 Ağustos tarihinde tamamlanmasını bekliyoruz." dedi.

Manisa 19 Mayıs Stadı sözleşmesi feshedildi!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Manisa İl Müdürü Savaş Duman, Manisaspor'un, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan 10 yıllığına kiraladığı Manisa 19 Mayıs Stadı'nın kirasını ödemediği gerekçesiyle sözleşmesinin feshedildiğini açıkladı.

Savaş Duman kimdir Haberi

Savaş Duman kimdir

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Savaş Duman 19 Mayıs Stadyumunda çim ve alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Duman, Akhisar Belediyespor, Göztepe ve Manisaspor maçlarına ev sahipliği yapacak statla ilgili, "Manisa'ya Avrupa ve FIFA kurallarına uygun bir saha kazandırdık, umarım ve dilerim ki burada oynayacak olan takımlarımız şampiyonluklar kazanırlar" dedi. 


Sabah...