16 / 05 / 2024

Savaş Kara

Savaş Kara

13 Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Erdil, Savaş Kara tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta Beylikdüzü, Dereağzı Mahallesi, Şeker Reis Sokak'ta kuruldu.

Pakistan Karaçi'de kaçak yapı savaşı!

Pakistan Karaçi'deki kaçak binaların yıkılmasını istemeyen bir grup polisle çatıştı. Çıkan arbede sonucunda polis ve göstericilerden yaralananlar oldu.

Adalan Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adalan Yapı İnşaat ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Kara tarafından kuruldu.

Maksa İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Maksa İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Kara tarafından kuruldu.

Cafer Kara: Sağlıklı ve güvenli binalar inşa edilmeli!

Çukurova Kent Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Kara, ülkemizde, deprem bilincini artırmayı hedefleyen 1-7 Mart arasındaki Deprem Haftası'nda sağlıklı ve güvenli binaların inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti..

Kocaeli Üniversitesi Kara ve Raylı Sistemler Yüksek Okulu açılacak!

Körfez Belediyesi; İlimpark, Afet Kaçış Yolu ve Türkiye'de ilk defa Körfez'de kurulacak olan Kocaeli Üniversitesi Kara ve Raylı Sistemler Yüksek Okulu projeleri ile ilçeyi canlandıracak.

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kara Kalem İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015 'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Erdem Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Karaçomak Barajı, yüzde 100 doluluğa ulaştı!

KASTAMONU 'nun içme ve sulama suyu ihtiyacının karşılanması için yapılan Karaçomak Barajı 'nda, etkili olan kar yağışı sonrası doluluk oranı yüzde 100 'e ulaştı.

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaşin Kuzey İnşaat Yapı Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 10 bin TL sermaye ile, Küçükçekmece'de Şenol Karaşin Müdürlüğü'nde kuruldu.

Çanakkale'de Şehir Müzesi ve Çanakkale Savaşları Araştırma Merkezi kurulacak!

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yıl dönümü ve kazanılan büyük zaferin coşkuyla kutlanması için hazırlıklara devam ediliyor. Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, fiili olarak Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılına girildiğini söyledi.

Metin Kara yeniden aday oldu!

Metin Kara 15 Şubat'taki Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa yeniden talip oldu. Kara, kooperatif kapısının her zaman, her şartta ortaklarına ve esnafa açık olduğunu belirtti.

Karağaç Tahliye Kanalı Edirne'yi su baskınlarından koruyacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Edirne’de inşa edeceği dev Karağaç Tahliye Kanalı ile yağışlardan ve kar erimelerinden dolayı yaşanan su baskınlarının önüne geçecek.

Tapu mağduru İngiliz aileler mahkeme savaşını kazandı!

Aydın'ın Didim İlçesi'nde satın aldıkları evlerin tapusu kendilerine verilmediği gerekçesiyle 2009 yılında satıcı şirket aleyhine dava açan 57 İngiliz ailesi, 3 milyon sterlin değerindeki beş yıllık mahkeme savaşını kazandı.

Savaş Kara Haberi

Savaş Kara

13 Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Erdil, Savaş Kara tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Aralık'ta kuruldu. 


13 Yapı ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane,endüstri tesisleri,santraller trafo merkezleri,telefon telgraf,enerji nakil hat ve tesisleri ile her türlü telekomünikasyon tesislerinin inşaat projelerini hazırlamak ve inşaatlarını yapmak, satmak,kendi  hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ,proje ,tesisat ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, Prefabrike inşaat ve meskenler, iş hanları, fabrikalar, alt yapı ,üst yapı,yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...