08 / 07 / 2024

Savaş Özaydemir dönüşüm

Savaş Özaydemir dönüşüm

Eskişehir önemli bir sosyoekonomik evrim geçirdi. Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, Şehirdeki büyük dönüşümün son yıllarda daha çok hissedildiğini söyledi..

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sadem Gerı Dönüşüm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Savaş Çelebioğlu ve Yunus Tosun ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüm ranta mı dönüştü?

İstanbul başta bütün büyük şehirlerde kentsel dönüşüm bir rant savaşı haline geldi. Dönüşümde, yıkılanın yerine iki misli-üç misli büyüklüğünde bine dikilmesine “evet” deniyor.

Vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm çabalarına destek vermeleri gerekir!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nden beri yürüttükleri çalışmaları anlatan SAÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm çabalarına destek vermeleri gerekir" dedi.

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Çetintaş Plastik Pet Geri Dönüşüm Sanayi Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Çetintaş ve Savaş Çetintaş ortaklığında kuruldu.

Bingöl Kültür Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ne oldu?

Bingöl Belediyesinin Kültür Mahallesi'nde 151 dönümlük alan üzerine yapacağı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için hak sahiplerinin bekleyişi sürüyor. 2011 yılında, dönüşüm kapsamına alınan mahalle savaş alanını andırıyor.

Hatay Haraparası'nda kentsel dönüşüm başlayacak!

Haberürk yazarı Esra Boğazlıyan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile röportaj gerçekleştirdi. Savaş, ''Haraparası Mahallesi’nde kapsamlı bir kentsel dönüşüm çalışması başlatacağız'' diye konuştu.

Zonguldak Devrekliler dönüşüm istiyor!

Zonguldak’ta 9 ay önce meydana gelen heyelan nedeniyle bir mahalle adeta savaş alanına döndü. Mahalledeki evlerin yarısından fazlasının zarar gördüğü heyelanda, aileler kentsel dönüşümün tamamlanmasını bekliyor.

Kardemir fabrikasının temel atma yıl dönümü törenle kutlandı!

Karabük Demir Çelik Fabrikaları'nın (kardemir) temelinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 79. yıl dönümü törenlerle kutlandı. Mehmet Ali Şahin, "Yaptığımız mücadele basit bir terörle mücadele değildir. Bu bir nevi kurtuluş savaşıdır" dedi.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi Hatay'da yapılacak!

Doç. Dr. Lütfü Savaş, Management Plus'ın Genel Müdürü Haldun Ersen'i makamında kabul etti. Bugüne kadar 10 şehirde kentsel dönüşüm konusunda yapılan zirve ve kongrelerden birinin Mayıs ayı içerisinde Hatay'da gerçekleştirilmesi konusu masaya yatırıldı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları Hatay için önem taşıyor!

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 3. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm başlığı altında İstanbul’da düzenlenen ve Türkiye genelinden belediye başkanlarının davet edildiği ulusal kongreye katıldı.

Kentsel dönüşüm Türkiye'yi dönüştürecek!

Ticaret Odası'nın düzenlediği; 'Kentsel Dönüşüm Uzmanlığı' eğitim programında Kentsel Dönüşümün, Türkiye'yi dönüştürecek 'büyük bir fikir' ve 'İkinci kurtuluş savaşı' olduğu vurgulandı.

Savaş Şahin'den Mersin için kentsel dönüşüm tavsiyesi!

Yıllardır kentsel dönüşüm bekleyen Mersin’e, kentsel planlama uzmanı Doç. Dr. Savaş Zafer Şahin’den, “Örnek alın” tavsiyesi geldi. Şahin, “Dikkatli olun” demeyi de ihmal etmedi.

Kentsel dönüşüm Sakarya için önemli bir fırsat!

Müteahhitler Birliği Başkanı Kadir Savaş, "Kentsel Dönüşüm ilimiz için önemli bir fırsat olmalıdır. Çeşitli sebeplerle yıkılamayan, özellikle orta hasarlı binalar bu dönüşüm süreci içersinde yenilenmelidir" dedi.

Savaş Özaydemir dönüşüm Haberi

Savaş Özaydemir dönüşüm

DÜNYA ekonomisi son 40 yıllık dönemde önemli sanayileşme hamlesi yaparken, Eskişehir de önemli bir sosyoekonomik evrim geçirdi. Şehirdeki büyük dönüşümün son yıllarda daha çok hissedildiğini kaydeden Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Özaydemir, artan ticaret, teknolojinin hayatımıza daha fazla nüfuz etmesi, e-ticaretin hızla yaygınlaşması ve yeni ileri teknolojilerin ortaya çıkması bakımından büyük bir değişimin yaşandığı en önemli tarihsel dönemlerden birini yaşadıklarını söyledi. 


HIZLI BİR GELİŞME TRENDİ VAR

Eskişehir'in uzun yıllar kamu sanayi , yatırımları ve bazı özel sektör yatırımlarının karşılıklı etkileşimiyle geliştiğine dikkat çeken Özaydemir, Eskişehir Sanayi Odası'nın (ESO) 1968 yılında kurulmasının, ardından 1973 yılında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk arsa tahsislerinin yapılmasıyla hızlı bir gelişme trendine girdiklerini belirtti. 


Sanayileşmeyi, ekonomik ve sosyal kalkınmanın en önemli aracı olarak gören Eskişehir'in yerel...