16 / 05 / 2024

sayfiye yerler ev fiyatları

sayfiye yerler ev fiyatları

Pandemi nedeniyle sayfiye yerlerde konutların tercih edilmesi ile beraber konut fiyatları tavan yapmıştı. Normalleşme ile beraber bu bölgelerdeki evlerin değer artışı yavaşlayacak.

TOKİ açıkladı! Ev ve arsaların değeri katlanacak...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konutları dikeceği yerleri açıkladı. Buna göre belirtilen bölgelerde arsası olanlara bu yeni proje ile beraber ev ve arsa fiyatlarının değerlenmesi gündeme geldi. İşte yeni konutların yapılacağı yerler ve haberin detayları...

Tunç Şatıroğlu'nun Açıklamasıyla Büyük Servet Vaat Eden O Yer: Ev Sahiplerine Müjde mi?

Burada evi olanlar çok şanslı çünkü oldukça değerli yerler. Ünlü ekonomist açıklama yaptı ve evi olanlara büyük müjde verdi. Ekonomist Tunç Şatıroğlu o yer hakkında açıklama yaparak gayrimenkul konusunda önemli tavsiyeler verdi. İşte ev sahiplerine büyük servet vadeden o yer…

Ev kiralarına yüzde 200 zam! 2 bin 500 liralık daire 7 bine dayandı işte kiraların en ucuz olduğu yerler

Geciken kentsel dönüşüm inşaatları, mülteci ve üniversite öğrencilerinin ev arayışlarıyla birlikte konut kiraları yüzde 200'e yakın arttı. Türkiye genelinde konut sıkıntısı son raddeye geldi.

Moskova'da ev kiraları ne kadar?

Moskova’da kiralık lüks konutlara en fazla talep gösterilen semtler belirlendi. Listenin ilk sırasında Arbat yer alıyor. En fazla lüks ev kiralanan diğer yerler ise Lubyanko ve Kitay-Gorod metro istasyonları civarı oldu.

Köyde tarlaya ev yapmak mümkün mü?

Köyde tarlaya ev yapmak mümkün mü? Üst ölçek planı bulunmayan iskan dışı alanlarda bulunan parsellerde bağ ve sayfiye evleri, kır kahvesi, lokanta ve bu tesislerin müştemilat binaları nasıl yapılır?

Sayfiye'den konut alacaklara 3+3 destek!

Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Kartal'da yükselen Sayfiye Projesi için güçlerini birleştirdi. Rönesans Konut ve Garanti Mortgage, Sayfiye Projesi'nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk üç ve son üç taksitlerini ödeyecek.

Kartal Rönesans Sayfiye'de inşaat yüzde 80 tamamlandı!

Garanti Morgage, Kartal Sayfiye Projesi'nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek. 60 ay kredi kullananlarda ilk ve son taksitleri firma tarafından ödenecek.

Sayfiye’de 3+3 destek başladı!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Ev almak için 120 ay kredi kullananlardan, toplam 6 taksidin ödemesi alınmayacak.

Garanti Mortgage, Rönesans Konut Sayfiye için 3+3 destek veriyor!

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.

Rönesans Sayfiye kampanyasında son gün 31 Aralık!

Rönesans Konut'un İstanbul Kartal'da gerçekleştirdiği ilk konut projesi Sayfiye 'de cazip fiyat ve ödeme avantajlanyla ev sahibi olmak için son tarih 31 Aralık olarak belirlendi.

4 farklı ödeme seçeneğiyle Rönesans Sayfiye'de şimdi ev sahibi olun!

İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Rönesans Sayfiye'de başlayan kampanya dahilinde 4 farklı ödeme planı bulunuyor. Proje, Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor...

Ev sahibi olmak isteyenlere Sayfiye'den büyük fırsat!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de bugüne kadar görülmemiş fırsatlar başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere hesaplarına uygun özel fırsatlar sunulan Sayfiye’de, 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

Ev sahibi olmak isteyenlere Rönesans Sayfiye'den büyük fırsat!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki ilk projesi “Sayfiye”de bugüne kadar görülmemiş fırsatlar başlıyor. Ev sahibi olmak isteyenlere hesaplarına uygun özel fırsatlar sunulan Sayfiye’de, 4 farklı ödeme seçeneği müşterilere sunuluyor.

sayfiye yerler ev fiyatları Haberi

sayfiye yerler ev fiyatları

Türkiye'nin son zamanlarda en hareketli sektörlerinden biri olan konut sektörü, pandemi dönemindeki durgunluğu düzenlenen kampanyalarla aşmış ve tarihi rekorlar kırmıştı. Ekonomist'te yer alan habere göre; bu sene konut kredisi faiz oranlarının artması konut arzının talebin altına düşmesi gibi nedenlerle yüksek fiyat baskısı altında bir yıl geçiriyor. İnşaat maliyetlerindeki artış, konut fiyatlarındaki artışı beraberinde getirirken, konut üreticileri artan inşaat maliyetleri nedeniyle yeni konut üretimini askıya alınmış durumda.


Maliyetler sebebiyle sektörde boykotlar meydana gelirken insanların talebini karşılayacak konut bulmak zorlaştı. Bu durum da kiraların zirve yapmasına neden oluyor. Böyle bir dönemde yüksek konut kredisi faizleri, alımları peşin ve senetli alternatiflere yönlendirdi. Tüm bu gelişmelere rağmen bu yılın ilk yarısında toplam 553 bin adet, Ocak-Ağustos döneminde 802 bin adet konut satıldı.