29 / 04 / 2024

Sayfiye

Sayfiye

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor. Ev almak için 120 ay kredi kullananlardan, toplam 6 taksidin ödemesi alınmayacak.

1978 yılında Kalamış Koyu ideal bir sayfiye haline getirilecekmiş!

1978 yılında Kalamış Koyu'nun temizlenmesi için Fenerbahçe Muhtarlığı ile İstanbul Belediyesi'nin ön çalışmaları başlamış. Bataklık haline gelen Kalamış Koyu'nun eski güzelliğine kavuşturulması için çalışmalara başlanmış.

Sayfiye'de fiyat artışından etkilenmeyin! 31 Aralık son gün!

“ Hayatınızın iklimini ” değiştirecek Sayfiye ile yemyeşil ağaçlar, tertemiz bir hava, ve kuş cıvıltıları sizinle olacak. Sayfiye'de fiyat artışından etkilenmeyin! 31 Aralık son gün.

1929 yılında sayfiyelere rağbet artmış!

1929 yılı mayıs ayında sıcakların birdenbire bastırması ile sayfiyelere rağbet artmış. 1929 yılında sayfiyeye gitmeye hazırlananlar önceki seneye göre azmış. İnsanlar sayfiye yeri olarak Kalamış, Yeşilköy'ü tercih ediyorlarmış.

Rönesans Sayfiye ödeme seçenekleri!

Rönesans Konut'un Kartal-Yakacık'ta inşa edilen Sayfiye projesinde 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Mart 2015'te teslim edilmesi planlanan konutlar için peşinat, vade ve banka kredisi oranları çeşitlendirilerek farklı ödeme seçenekleri oluşturuldu.

Sayfiye'nin ev sahipleri brunchta biraraya geldi!

Rönesans Konut’un İstanbul’daki 300 konutluk ilk projesi “Sayfiye”’de 4 ay gibi bir sürede 200 konutun satışı gerçekleştirildi. Sayfiye’nin satış ofisinde gerçekleşen brunchta ev sahipleri taşınmadan komşularıyla tanıştı.

Sayfiye'de şimdi alan seneye öder!

RÖNESANS Konut'un İstanbul'daki ilk projesi 'Sayfiye'de ağustos ayına özel 'Şimdi Al Seneye Öde' kampanyası başladı. 25 Ağustos'a kadar Sayfiye'den ev alacak olanlar, yüzde 25 yerine sadece yüzde 1 peşinat verecek.

Sayfiye'den daireni şimdi al, peşinatını seneye öde!

Daire fiyatlarının 257 bin TL ile 698 bin bin TL arasında değiştiği Rönesans Sayfiye’den 2014 Ağustos boyunca ev satın alanlar, peşinatlarını 1 yıl sonra ödeyebilecekler.

Sayfiye yerlerindeki konut fiyatları yüzde 400'ün üzerinde arttı!

Pandemiden sonra insanların doğada olma istekleri sayfiyelere olan talebi artırdı. Peki, sayfiyelerdeki kiralık ve satılık fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar.

Markalı konutlarda sayfiye yarışı başladı! Urla, Çeşme ve Bodrum'da yeni proje akını!

Kovid-19 salgınında değişen tüketici tercihleri ve özellikle uzaktan çalışmaya geçilmesiyle beraber, Mesa, Tahincioğlu, Ağaoğlu, Ege Yapı gibi markalı konut üreticileri sayfiyeleri odağına aldı. Bodrum'un ardından Çeşme, Urla ve Dikili'de proje yarışı başladı...

ALC Villages ön satışta! Yeni proje! 

Megakent İstanbul'un ünlü sayfiye alanı olarak bilinen Silivri Selimpaşa'da inşa edilen ALC Villages projesinde ön satışlar başladı. Projede müstakil villalara yer veriliyor...

Sayfiye yerlerindeki konutların değer artışı yavaşlayacak!

Pandemi nedeniyle sayfiye yerlerde konutların tercih edilmesi ile beraber konut fiyatları tavan yapmıştı. Normalleşme ile beraber bu bölgelerdeki evlerin değer artışı yavaşlayacak.

Müsilaj sayfiyelerdeki konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

 Son zamanlarda Türkiye denizlerinde büyük tehlike yaratan müsilaj sayfiye yerlerdeki konutların değerini de tehdit eder hale geldi. Sektör temsilcileri burada yer alan konutların fiyatların düşmesinden endişeli. 

Tuzla, yatırımcıların yakın markajında!

Mega kent İstanbul’un sayfiye alanları arasında bir klasik olarak yer alan Tuzla, gelişen ulaşım ağı, yaşamın tüm unsurlarını içerisinde barındıran prestijli yatırım alanlarıyla yatırımcı taleplerini yukarıya taşımaya devam ediyor.

Urla ve Güzelbahçe'de arsa ve konutlar değerlendi!

Son zamanlarda özellikle büyük şehirlerde yaşamın giderek zorlaşması, insanların kentten kırsala yönelmelerine yol açtı. Bu zorluklara bir de pandemi ve İzmir'de yaşanan deprem eklenince sayfiye bölgelerdeki arsalar ve konutlar değerlendi.

Dünyanın en zenginleri nerede yaşıyor?

New York’ta Kovid-19 salgını sebebiyle zenginler şehirden kaçıp şehrin popüler sayfiye mekanı olan Hamptons’a gitti. Hamptons’ta konut fiyatları yüzde 27.1 arttı. Peki Hamptons bölgesinde kimler yaşıyor? İşte milyarderlerin Hamptons'taki malikaneleri...

Salgın sırasında rahat bir nefes almak isteyen Ruslardan daçalara yoğun talep!

Koronavirüs sebebiyle 2 aydan fazla bir süredir uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sırasında rahat bir nefes almak isteyen Rusya vatandaşları daça olarak isimlendirilen sayfiye evleri ve arazileri satın almak ya da kiralamak için sıraya girdi.

Melikgazi Belediyesi 51 arsayı satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti belediye ait olan mesken, ticaret, bağ ve sayfiye arsaları ile işyeri ihale ile satışa sunulacağını açıkladı. 

Melikgazi Belediyesi 86 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Melikgazi Belediyesi, mülkiyetinde bulunan 59 mesken arsası, 19 işyeri arsası ve 8 bağ ve sayfiye arsasını satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 4 Nisan'da gerçekleşecek.

Sayfiye Evleri Yakacık güncel daire fiyatları 2017!

2+1 ve 3+1 dairelerin kaldığı Sayfiye Evleri Yakacık projesi toplam 276 adet daireden meydana geliyor. İşte Sayfiye Evleri Yakacık güncel daire fiyatları 2017!

Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi!

Rönesans Konut tarafından hayata geçirilen Sayfiye Evleri şu anda teslim ediliyor. İşte Kartal Rönesans Sayfiye fiyat listesi...

Sayfiye Haberi

Sayfiye

Garanti Mortgage, Rönesans Konut’un Kartal’da yükselen Sayfiye Projesi için kredi ödeme desteği veriyor.

Buna göre, Rönesans konut ve Garanti Mortgage, Kartal’daki Sayfiye Projesi’nden ev almak için 120 ay kredi kullananların, ilk 3 ve son 3 taksitlerini ödeyecek.


Sayfiye Projesi’nden ev almak isteyenler, 60 ay kredi kullandıkları takdirde ilk taksitini Rönesans Konut, son taksitini ise Garanti Mortgage karşılayacak. 120 ay ödeme planı ile kredi kullanacakların ise ilk 3 taksidini Rönesans Konut öderken son 3 taksitini de Garanti Mortgage ödeyecek. Kaba inşaatının yüzde 80’i tamamlanan Sayfiye’de yaşam 2015 yılı içerisinde...