03 / 05 / 2024

saygılı rulman yatırım

saygılı rulman yatırım

Saygılı Rulman, 7 milyon dolarlık yatırım yapacak. Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı, "Türkiye'nin geleceğine olan güvenleri ile yeni tesis kurma kararı aldık" dedi.

Kazançlı toprak yatırımının tek sırrı! Hikaye; olmuşa değil, olacağa yatırım yapın!

Girişimci Mert Ergün, toprak yatırımı yapmak isteyenleri sosyal medya hesabından uyardı. Yatırım yaparken dikkat edilmesi gereken tek şeyin, yatırım yapılan yerin hikayesi olduğunu belirtti. 

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

2024'te neye yatırım yapmalı?

2024 yılının ilk gününde vatandaşlar yatırım kararlarını gözden geçirmeye başladı. Kimisi gayrimenkul kimisi de borsaya yatırım yapma hayalleri kuruyor. İşin uzmanları "Bu yıl neye yatırım yapmalı?" sorusunu yanıtladı.

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, kazançlı çıkacakları yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar...

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

Çiftçilere 50 milyon TL kredi müjdesi! Seracılıkta tarihi yatırım fırsatını kaçırmayın! İşte kredi detayları...

Türkiye seracılıkta dünyadaki en büyük dördüncü üretici olarak dikkat çekiyor. Peki seracılık yatırımı karlı mı? Seracılık kazancı ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Gayrimenkul 2021’de kazançlı bir yatırım aracı olacak mı?

Lüks Konut Uzmanı Sercan Göller, 2021 yılında yatırım yapılacak bölgeleri, kira çarpanı ve amorti süresini ve döviz kurları karşısında gayrimenkul yatırımlarını değerlendirdi.

saygılı rulman yatırım Haberi

saygılı rulman yatırım

Türkiye'de rulman denilince ilk akla gelen kuruluşlardan birisi olan Saygılı Rulman, yeni yatırımlarla büyümesini sürdürüyor. Türkiye'nin yerli üretim hedefi doğrultusunda büyük oranda ithal edilen sanayi ve otomotiv sektörlerinde kullanılan transmisyon zincirini üretmek için Bağyurdu Organize Sanayi Bölgesi'nde (BAYOSB) fabrika kuracak olan Saygılı Rulman, 7 milyon dolarlık yatırım yapacak. Sanayiciler için yatırım yapmanın zor olduğu bir dönemde Türkiye'nin geleceğine olan güvenleri ile yeni tesis kurma kararı aldıklarını dile getiren Saygılı Rulman Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Saygılı, yeni fabrikanın temellerini düzenlenen törenle çalışanları ile birlikte attıklarını söyledi.


7 milyon dolarlık yatırım


Son 20 yıldır yurtiçi ve yurtdışında rulman sektöründe yaptıkları yatırımlarla birçok ilke imza attıklarının altını çizen Bilal Saygılı, "Türkiye'nin yüzde 90 oranında ithal ettiği birçok alanda kullanılan transmisyon zinciri üretimi için 5...