07 / 05 / 2024

Sayın Ersan Yıldırım

Sayın Ersan Yıldırım

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan olağan genel kurul toplantısı sonucunda yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı. İşte yapılan değişiklikler.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Ersan Yıldırım kimdir?

TSKB GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ersan Yıldırım kimdir? Ersan Yıldırım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ersan Yıldırım'ın biyografisi...

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı. Yüzde 95 uzlaşı ile başlanacak projede 11 bin konut inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da 100 evin tahliye kararına tepki!

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi Mollaarap Mahallesi'nde geçen yıl başlayan okul inşaatı çalışmasında bazı evlerde çatlaklar meydana geldi. Bölgede 100'den fazla evin tahliyesine karar verildi.

Ankara Yıldırım Kule kazandırıyor!

Başkent’in merkezi Konya yolunda inşa edilen Yıldırım Kule'nin şehrin tam merkezinde bulunduğunun önemle altını çizen Yıldırım Grup İcra Kurulu ve Fertaş A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “2018’e kadar KDV’niz bizden” dedi.

Yıldırım Holding'in acı günü! Mehmet Yıldırım vefat etti!

Yıldırım Şirketler Grubu Başkan Vekili Mehmet Yıldırım geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. 

Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlattı!

Konya Yolu’nda hayata geçen Yıldırım Kule projesinin detaylarını anlatan Yıldırım Grup İcra Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Yıldırım Kule’yi hayata geçirirken kendi iş yeri ihtiyaçlarımızdan yola çıktık. Farklıysan ancak fark edilirsin ”dedi.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 2013'te riskli alan edilen 150 bin kişinin yaşadığı 6 mahalledeki yeni planını onayladı. Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor.

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor!

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının ilçeyi değerlendireceğini açıkladı.

Yıldırım'ın 22 mahallesinde kentsel dönüşüm uygulanacak!

BURSA’nın merkez Yıldırım İlçesi’nin 22 mahallesinde uygulanmaya başlanacak kentsel dönüşüm projeleri, ilçeyi sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin de gözbebeği haline getirecek.

Bursa Yıldırım'da ticari bina ve konut yapılamaz şerhi kaldırıldı!

Bursa’nın merkez Yıldırım ilçesinde, Gökdere sınırındaki alanlar için ticari bina ve konut yapılamaz şerhi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın onayıyla kaldırıldı.

Yıldırım Holding Ekvador Puerto Bolivar limanını satın aldı!

CEO Yüksel Yıldırım ile CFO Evrim Öztürk'ün dengesi Yıldırım Holding’in liman işletmeciliğinde önemli oyuncu olma noktasına gelmesini sağladı.

Bursa Yıldırım'ın 3'te 1'i dönüşümle yenilenecek!

Türkiye’de bir ilk olacak ve Mevlana, Ulus, Yavuzselim, Şirinevler, Hacivat ve Çınarönü mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümün projeleri Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali tarafından imzalandı

Sayın Ersan Yıldırım Haberi

Sayın Ersan Yıldırım

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan olağan genel kurul toplantısı sonucunda yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı.


Açıklama:

Yönetim Kurulumuzun 23 Mart 2016 tarihinde yapılan toplantısında, 


- Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliklerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ersan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Göktaş ile Finans, Mali İşler ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü Sayın Cengaver Yıldızgöz'ün seçilmelerine ve Sayın Ersan Yıldırım'ın komitede başkanlık görevini yerine getirmesine,


- Denetimden Sorumlu Komite üyeliklerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ersan Yıldırım ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Ümit Seğmen'in seçilmelerine ve Sayın Ersan Yıldırım 'ın komitede başkanlık görevini yerine getirmesine,


- Riskin Erken Saptanması Komite üyeliklerine Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Sayın İbrahim Ümit Seğmen ile Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mustafa Göktaş'ın seçilmelerine ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi...