03 / 05 / 2024

Sayısal Loto talihlisi yatırım

Sayısal Loto talihlisi yatırım

Milli Piyango İdaresi'nin düzenlediği Sayısal Loto'nun 59'uncu hafta çekilişinde büyük ikramiye olan 5 milyon 632 bin 868 lira 75 kuruşu kazanan talihlinin Trabzon'dan olduğu belirlendi. Sayısal Loto talihlisine Trabzon'a yatırım çağrısı yapıldı.

ŞOK’ta piknik masası 249 TL’ye, 3 kişilik yatarlı salıncak 6.499 TL’ye, termos çanta 59,95 TL’ye düştü!

ŞOK Market, temmuz ayının bitimine sayılı günler kala yeni indirimli ürünlerini duyurdu. Bu doğrultuda, piknik masası 249 TL’ye, 3 kişilik yatarlı salıncak 6.499 TL’ye, termos çanta 59,95 TL’ye düştü. İşte 30 Temmuz 2023 ŞOK fiyat listesi...

Rekor sayıda işten çıkarma sonrasında Vodafone'da borsa krizi 

İngiliz telekomünikasyon firmasının rekor sayıda işten çıkarma planlarını açıklamasının ve serbest nakit akışında düşüş öngörmesinin ardından Salı günü hisse senetleri %7′den fazla düştü.

Kazananlar belli oldu! İşte çılgın loto sonuçları…

Milyonlarca vatandaşın bir umut ışığı olarak şansını denemeye devam ettiği Milli Piyango’da Bu akşam gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto çekilişi sonuçları açıklandı. Rakamlar Milli Piyango’nun YouTube kanalında yapılan canlı yayında çekildi.

BİM'de büyük kampanya! İşte BİM 26 Nisan Salı aktüel ürünler kataloğu

Uygun fiyatları ile vatandaşın ilk tercihi olan BİM'in 26 Nisan aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. Bim'in indirimli ürünlerinde bugün toz deterjan, çamaşır yumuşatıcı, yüzey temizleyici gibi çok sayıda ürün var. İşte 26 Nisan Salı 2022 BİM indirimli ürünleri ve fiyat listesi...

Çanakkale Karasal-Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi'nde sona yaklaşıldı!

Çanakkale Valiliği İl Özel İdaresi'nce yapımında sona yaklaşılan Karasal- Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi inşaat alanını inceledi. 

Brezilya’da çöken 7 katlı binada ölü sayısı 3’e çıktı!

Brezilya'nın Ceara eyaletinde salı günü 7 katlı bina çöktü. Bina enkazı altında 2 kişinin daha bulunması ile ölü sayısı 3’e çıktı….

TOKİ Ayazma 2019 projesindeki konut sayısı 250'ye düştü!

2 Temmuz Salı günü kura çekilişinin gerçekleştirileceği TOKİ İstanbul Başakşehir Ayazma 2019 projesindeki konut sayısı 311'den 250'e düşürüldü. Projeye 23 bin 533 başvuru gelmişti...

Çanakkale'ye yeni cazibe merkezi geliyor!

Karasal Sayısal Radyo Televizyon Verici Kulesi sosyal donatıları ve seyir terasıyla yeni bir cazibe merkezi oluşturacak. 100 metre yüksekliğindeki kulenin yüzde 55'i tamamlandı.

Çatı sektörü 2019'da iyileştirme projeleriyle büyümeyi hedefliyor!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, "Yeni Ekonomi Programı’nın genel ve sayısal hedefleri, inşaat sektöründe de yavaşlama olacağını gösteriyor. Sektör ağırlıklı olarak 2019 yılında iyileştirme ve renovasyon çalışmaları ile ön plana çıkacak"

Konkordatolar ve danışmanlık firmalarında artış!

Konkordato haberleri son dönemde artarken sayısal olarak çok farklı rakamlar veriliyor. Hükümet konkordato sisteminde değişiklik yapacak. 

Enerji Kimlik Belgesi alan bina sayısı 742 bini aştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, binaların enerji kullanımı, yalıtım özellikleri, ısıtma ve soğutma sistemlerinin verimi ile sera gazı salınımını gösteren Enerji Kimlik Belgesi verilen bina sayısı 742 bin 940 oldu.

Adalar ve Büyükçekmece'ye TV-Radyo kulesi yapılacak!

İstanbul’da radyo vericilerini toplu hale getiren Çamlıca’nın benzeri, 20 kule inşa edilecek. Çeşitli illere yapılacak kuleler sayısal yayıncılığın kalitesini artıracak.

Yüreğir'de kent bilgi sistemi hayata geçiyor!

Yüreğir Belediyesi, iş ve işlemlerin daha düzenli yapılması, sözel, sayısal ve mekansal her türlü bilginin toplanıp bir veri tabanı içersinde oluşturulması, analiz edilmesi amacıyla Kent Bilgi Sistemi çalışmalarını devam ettiriyor.

Sayısal Loto talihlisi yatırım Haberi

Sayısal Loto talihlisi yatırım


Milli Piyango İdaresince düzenlenen Sayısal Loto'nun 59'uncu hafta çekilişinde büyük ikramiye olan 5 milyon 632 bin 868 lira 75 kuruşu kazanan talihlinin Trabzon'dan olduğu belirlendi.


Sayısal Loto'da ikramiye kazanan talihlinin kuponunu Atatürk Alanı'ndaki bir bayiden yatırdığını öğrenen vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren buraya gelerek milyonerin kim olduğunu öğrenmeye çalıştı.


Bayinin işletmecisi Osman Türe, büyük ikramiyeyi kazanan kuponun bayilerinden oynanmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, "İkramiyenin Trabzon'a çıktığını öğrenince Milli Piyangonun sitesine girerek bizim verdiğimizi öğrendik. Son zamanlarda da sürekli 5 bilenlere ikramiye veriyorduk. Şans bayimizde dolaşıyordu." diye konuştu.


Bayilerinden oynanan bir şans oyununa 15 yıl önce de büyük ikramiye çıktığını anlatan Türe, "Şans, bayimize ikinci kez vurdu. Böyle de devam eder inşallah. Trabzon'a hayırlı olsun. Sürekli oynayanlar var. Az oynayanlar da çok oynayanlar da....