30 / 04 / 2024

Schafer Seda Sayan

Schafer Seda Sayan

İki eşini öldüren kişiyi programına çıkaran Seda Sayan'a tepkiler sosyal medya ile sınırlı kalmadı. Artan tepkiler karşısında programın sponsoru olan Schafer anlaşmasını iptal ettiğini duyurdu

Schafer’dan kahve tiryakilerine özel kahve makinesi! Schafer Robusta filtre kahve makinesinin fiyatı belli oldu!

Küçük ev aletleri konusunda oldukça başarılı ürünlerle tüketicilerin karşısına çıkan Schafer, şimdi de kahve tiryakileri için kahve makinesi üretti. Robusta filtre kahve makinesini görücüye çıkaran Schafer, ürüne ilişkin tüm merak edilenlere cevap verdi.

A101’de Paşabahçe 6 parça kase 69,90 TL’ye, Schafer çay makinesi 699 TL’ye, şehriyeli pilavlık bulgur 44,90 TL’ye düştü!

A101, yeni indirim kampanyasının son günü olduğunu duyurdu. Bu kapsamda, 10 Ağustos’ta Paşabahçe 6 parça kase 69,90 TL’ye, Schafer çay makinesi 699 TL’ye, şehriyeli pilavlık bulgur 44,90 TL’ye düştü. İşte 10 Ağustos 2023 A101 fiyat listesi...

Schafer Proexpert et kıyma makinesi en uygun bu adreste! 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

Schafer Proexpert et kıyma makinesi, mutfakta etinizi kolayca kıymaya dönüştürebileceğiniz yüksek performanslı, güvenli ve kullanımı kolay bir cihazdır. Peki, Schafer Proexpert et kıyma makinesi ne kadar? İşte detaylar...

Schafer airfryer fritözlerde kaçırılmayacak indirim fırsatı! İşte 9 Haziran 2023 fiyat listesi...

Teknolojisiyle yiyecekleri kısa sürede lezzetli ve eşit bir şekilde pişiren, tasarımıyla mutfaklara şıklık katan Schafer airfryerlar, şimdi yüzde 20 indirimli. Peki, Schafer airfryer fiyatları kaç TL? Schafer Fit Oven Airfryer ne kadar?

Schafer tost makinesi fiyatları ne kadar? Bakmadan tost makinesi almayın

Schafer Tost Makineleri, şık ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Kompakt yapısı sayesinde mutfakta fazla yer kaplamadan kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlıyor. Peki Schafer'da tost makinesi fiyatları ne kadar? İşte Schafer tost makinesi fiyat listesi...

Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü (Airfryer) indirime girdi; Fiyatı yüzde 20 azaldı

Schafer'ın en yeni ürünü Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü indirime girdi. Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü yüzde 20 indirimde! Peki Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü 'nün indirimli fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Schafer küçük ev aletlerinde yüzde 20 indirim fırsatı! 1 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Küçük ev aletlerinin sevilen markası Schafer’dan yüzde 20 indirim fırsatı. İndirime giren ürünler arasında elektrikli süpürge, tost makinesi ve sıcak hava fritözleri bulunuyor. Peki, Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü ne kadar oldu? 

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Schafer Robusta Plus Filtre Kahve Makinesi en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer Robusta Filtre Kahve Makinesi 800 Watt değerindeki ısıtma gücü sayesinde 12 fincanlık kahve pişiriyor. Emniyet sistemleri ile güvenli kullanım sağlanıyor. Peki cihaz en ucuza nerede satılıyor? 

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

Schafer Isı Ayarlı Fritöz en ucuza nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte Schafer 9 Mart 2023 fiyat listesi

Isı ayarlı Fritöz almak isteyenler dikkat! Schafer Isı Ayarlı Fritözü en ucuza alabileceğiniz yerleri sizin için araştırdık ve listeledik. İşte Schafer 9 Mart 2023 fiyat listesi..

Schafer Seda Sayan Haberi

Schafer Seda Sayan


Schafer markası, Seda Sayan’ın Show TV’de yayınlanan programından sponsorluğunu çekti.


Seda Sayan, beş evlilik yapan ve iki eşini öldürdükten sonra altıncı kez evlenmek üzere daha önce Flash TV’de bir izpaç programa çıkan Sefer Çalınak’ı dün canlı yayına çıkarmasıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Sosyal medya kullanıcıları ve kadın örgütleri programın yayınlandığı kanala ve program sponsoru Schafer markasına tepki gösterdi.


Firmadan artan tepkiler karşısında programın sponsoru olan firma anlaşmasını iptal ettiğine dair yazılı bir basın açıklaması geldi.


Firmanın açıklaması şöyle:


“Değerli Schafer Dostlarına Duyuru;


“Siz değerli müşterilerimizin SHOW TV gündüz kuşağında yayınlanan Seda Sayan'ın sunduğu "Seda Sayan Show" programının gündüz içeriğine yönelik hassasiyetinizi saygıyla karşılıyoruz.


“SCHAFER’ın uzun yıllardır tüm televizyon kanallarında başarılı programlara ve dizilere reklam ve sponsorluk çalışması yaptığı bilginiz dahilindedir. Reklam ve sponsorluk yaptığımız...