18 / 05 / 2024

SeaPearl Ataköy kişiye özel ödeme planı

SeaPearl Ataköy kişiye özel ödeme planı

SeaPearl Ataköy ile geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, ayrıcalıkların hakim olduğu projenin örnek dairelerini hazırlayarak ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Nava Konak'ta hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı!

Bu yılın Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan Nava Konak projesinde hem yüzde 15 indirim fırsatı hem de kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Nava Konak projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Türkiye'de hane halkı büyüklüğü 2022'de 3,17 kişiye düştü!

TÜİK İstatistiklerle Aile 2022 yılı sonuçlarını değerlendiren Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, Türkiye'de hane halkı büyüklüğünün 2022'de 3,17 kişiye düştüğünü söyledi.

SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde Daikin imzası!

Kuzu Grup ve dünyaca ünlü otel markası Jumeirah Group işbirliği ile Ataköy sahilde inşa edilen SeaPearl Ataköy Jumeirah Otel ve Residence projesinde iklimlendirme çözümleri bir kez daha sektörün öncü markası Daikin’e teslim edildi. 

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Birevim çalışan sayısını 3 yılda 908 kişiye çıkardı!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, çalışan sayılarının 3 yılda 908 kişiye çıktığını, Türkiye’nin birçok ilindeki şubelerinde istihdamın arttığını kaydetti.

Düzce'de yapıları yıkılan 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı!

Düzce'de meydana gelen su baskını ve toprak kayması nedeniyle yapıları yıkılan ve ağır hasar gören 47 kişiye acil yardım ödemesi yapıldı. 

Caresse The Residences Bodrum ile Bodrum'u kişiye özel yaşayın!

Marriott grubunun The Luxury Collection markası ve Büyükhanlı Kardeşler grubunun inşaat kalitesiyle buluşan Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum Residences ile Bodrum’u kişiye özel yaşama imkanı sunuyor.

Şua İnşaat'tan kişiye özel ödeme planı!

Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirilen Elite Concept projesinde hemen teslim imkanıyla kişiye özel ödeme planıyla 36 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

467 bin kişiye mesleki yeterlilik belgesi verildi!

Bu yıl sonuna kadar belgeli çalışan sayısını 400 bine çıkartmayı hedefleyen MYK, hedefini aştı. Bu yıl 476 bin kişiye mesleki yeterlilik belgesi verildi.

Ankapark 2 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Avrupa’nın en büyük tema parkı olma özelliğine sahip Ankapark'ın açılışı için geri sayım başladı. 2019’un Mart ayında açılacak alan 2 bin kişiye iş imkanı sağlayacak.

Adana'da aynı daireyi 35 kişiye satan dolandırıcılar yargılandı!

Adana'da aynı daireyi birden çok kişiye satarak 35 kişiyi dolandıran 7 sanık yargılandı. 8 milyon lira dolandırdıkları iddia edilen kişiler için 245'er yıl hapis cezası istendi.

SeaPearl Ataköy kişiye özel ödeme planı Haberi

SeaPearl Ataköy kişiye özel ödeme planı

İstanbul’un premium projesi SeaPearl Ataköy’de kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor


SeaPearl Ataköy ile geleceğin yaşam standartlarını şekillendiren Kuzu Grup, ayrıcalıkların hakim olduğu projenin örnek dairelerini hazırlayarak ziyaretçilerin beğenisine sundu. Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon tarafından dekore edilen, alanları 119 metrekare olan 1.5+1 ve alanları 385 metrekare olan 4.5+1 tipindeki örnek daireler, projeyi ziyaret eden yatırımcı profilinden tam not aldı.  


Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, “2014 yılından bu yana inşaatına ve satışına devam ettiğimiz projemizde merakla beklenen örnek dairelerimizi ziyaretçiler için hazır hale getirdik. Örnek dairelerimizin hazırlanmasının ardından kısa bir süre geçmesine rağmen aldığımız olumlu tepkiler bizleri çok mutlu ediyor. Öyle ki yatırım yapma fikrini bir süre durduran yatırımcılarımız örnek daireleri gördükten sonra bu kararlarını hızlandırarak yatırımlarını sonuçlandırdılar” dedi. 


Kuzu,...