09 / 05 / 2024

Sebahattin Girgin kibariye yazlık

Sebahattin Girgin kibariye yazlık

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Yatırımcıların kafası karışık! Konut mu, arsa mı, mevduat faizi mi?

Faizlerin yüzde 50 dayandığı bu ortamda neye yatırım yapılmalı? Sebo Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek tüm detaylarıyla tek tek anlattı...

İzmir Kemeraltı’na yeni üniversite geliyor! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, İzmir Kavram Meslek Yüksekokulu ile temasa geçerek yeni projesini hayata geçirme anlamında ilk adımı attı. İşte konu ile ilgili detaylar...

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mutu Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Silivri'de 442 bin 257 TL sermaye bedeli ile Sebahattin Mutu tarafından kuruldu.

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Esat Emanet ve Sebahattin Emanet ortaklığında kuruldu.

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürsan Orman Ürünleri İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Gür tarafından kuruldu.

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sebahattin Eroğlu tarafından kuruldu.

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Acm Homera Gayrimenkul Turizm Teknoloji Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Girgin, Kerim Şayan, Melikşah İşcan ve Sinan Ay ortaklığında kuruldu.

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Sebahattin Altıntaş ve Yusuf Kanıcı ortaklığında kuruldu.

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekyürek Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Arman Tekyürek, Sebahattin Özçelik, Serhat Başak ve Serkan Şengül ortaklığında kuruldu.

Sebahattin Girgin kibariye yazlık Haberi

Sebahattin Girgin kibariye yazlık

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, ünlü şarkıcı Kibariye’nin Bodrum Yalıkavak’ta bulunan konutunu 2019'da toplam 4.5 milyon TL ödeyerek aldığını söyledi. Hürriyet'te yer alan habere göre, evin içine yerleştiğini, fakat ev bankadan hacizli olduğu için tapuyu 2 senedir alamadığını öne sürdü.

İş insanı Girgin ayrıca Kibariye ile eşi Ali Küçükbalçık'ın yine aynı konutu iki farklı kişiye kiraladığını, çok yakın bir zamanda ise başka bir alıcıya sattıklarını iddia etti.

ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ


Satın aldığı konut nedeniyle dolandırıldığını iddia eden iş insanı Sebahattin Girgin şunları dile getirdi: “Ben bu evi 2 sene önce 4.5 milyon TL’ye Kibariye Hanım’dan satın aldım. Ataşehir’deki evlerinde görüştük. 2 milyon 300 bin TL banka borcu vardı, onu kapatmak ve çifte 2 milyon 200 bin TL ödemek üzere anlaştık....