12 / 05 / 2024

Şebnem Akipek Öcal

Şebnem Akipek Öcal

Şebnem Akipek Öcal, günümüzde gayrimenkul ile ilgili tüm işlemlerin tapu dairelerinde yapıldığını hatırlatarak, “Aslında devir işlemleri noterlerde yapılırsa hem daha sağlıklı olur, hem de tapu dairelerinin iş yükü azalır” dedi.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey...

Acun Ilıcalı'nın 20 milyon dolarlık Türk yapımı yatı ortaya çıktı!

Mengi Yay tarafından Acun Ilıcalı'ya özel olarak Tuzla'da bir tersanede üretilen 20 milyon dolarlık yat ortaya çıktı. İşte tüm detaylar ve yatın fiyatı...

Acun Ilıcalı’nın kaza yaptığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing kaç lira? İşte 23 Eylül 2022 Honda fiyat listesi

Ünlü televizyoncu ve medya patronu Acun Ilıcalı geçtiğimiz pazartesi kızı İlknur Banu Ilıcalı ile birlikte İstanbul’da motosiklet kazası geçirdi. Kolu kırılan Acun Ilıcalı ölümden döndü. Kızı ise kazayı yara almadan atlattı. Peki Acun’un kullandığı motosiklet Honda GL1800 Gold Wing ne kada güvenli.

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Kuruldu!

Worldwıde Medıcal Travel Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Eyüp Tayyip Demirhan ve İbrahim Demir ortaklığı  tarafından kuruldu.

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Proges Technıcal Constructıon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Proges Technıcal Constructıon İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile  İlker Çelik  ve Zafer Kırbıyık tarafından kuruldu.

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın evini aldı!

Yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Acun Ilıcalı’nın Ulus Yeşil Evler’de satışa çıkardığı tripleks villayı Hasan Can Kaya satın aldı.

Ev kiralarına Kovid-19 zammı!

TED Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Akipek, Kovid-19 pandemisi sürecinde inşaat yapımındaki yavaşlama sebebiyle emlak fiyatlarının yükseldiğini dile getirdi.

Şebnem Akipek Öcal Haberi

Şebnem Akipek Öcal

Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen “Türk Medeni Kanunu ve Türk Borçlar Kanunu’nun Kabulünün 90’ıncı Yılı” Sempozyumu’nda konuşan Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Akipek Öcal, günümüzde gayrimenkul ile ilgili tüm işlemlerin tapu dairelerinde yapıldığını hatırlatarak, “Aslında devir işlemleri noterlerde yapılırsa hem daha sağlıklı olur, hem de tapu dairelerinin iş yükü azalır” dedi.


18 Şubat’ta gerçekleştirilen dördüncü oturumda “Taşınmazlar Üzerindeki Ayni Hakların Devrine İlişkin Taahhüt İşlemlerinin Şekli” başlıklı bir tebliğ sunan Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Akipek Öcal, günümüz uygulamalarında gayrimenkul devriyle ilgili hemen her türlü işlemin tapu müdürlüklerinde yapıldığını hatırlatarak, bunun noterlerde yapılmasının her açıdan daha güvenilir ve sağlıklı sonuçlarının olacağını ifade etti.

“RÜCU DAVASI AÇILMAMIŞ TAPU MÜDÜRÜ YOK!”

Gayrimenkul devir işlemlerinin mutlaka...