21 / 05 / 2024

Şebnem Buhara kimdir

Şebnem Buhara kimdir

Mimar Şebnem Buhara kimdir? Mimar Şebnem Buhara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şebnem Buhara, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Şebnem Buhara..

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Şebnem Gürcün kimdir?

İç Mimar ve Peyzaj Mimar Şebnem Gürcün kimdir? İç Mimar Şebnem Gürcün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şebnem Gürcün, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Şebnem Gürcün..

Şebnem Hasdedeoğlu kimdir?

EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu kimdir? Şebnem Hasdedeoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte EVA Değerleme Bankalar Departmanı Müdürü Şebnem Hasdedeoğlu'nun biyografisi..

Şebnem Buhara kimdir?

Mimar Şebnem Buhara kimdir? Mimar Şebnem Buhara, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şebnem Buhara, bugün hangi alanda ve hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Şebnem Buhara..

Ozan Balaban kimdir?

Emaar Türkiye CEO'su Ozan Balaban kimdir? Ozan Balaban ne zamandan beri Emaar Türkiye bünyesinde? Ozan Balaban ne zaman Emaar Türkiye ile İstanbul’a geldi? İşte Ozan Balaban'nın biyografisi...

Tavit Köletavitoğlu kimdir?

Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tavit Köletavitoğlu kimdir? Atlas Proje ve Arazi Geliştirme Şirketi hangi alanlarda hizmet veriyor? İşte Tavit Köletavitoğlu ve Atlas Proje...

Tamer Son kimdir?

Çukurova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı olan Tamer Son kimdir? Tamer Son inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Tamer Son inşaat sektöründen önce, hangi görevdeydi? İşte Tamer Son'un biyografisi...

Ahmet Temeltaş kimdir?

Nova Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Temeltaş kimdir? Ahmet Temeltaş inşaat sektöründen önce, hangi sektör ile ilgileniyordu? Ahmet Temeltaş, Nova Gayrimenkul ile hangi projeleri hayata geçirdi?

İlhami Akkum kimdir?

Mentor İnşaat Yönetimi’nde ortaklardan biri olan İlhami Akkum kimdir? İlhami Akkum inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? İşte Mentor İnşaat Yönetimi ortağı İlhami Akkum'un biyografisi...

Murat Karayalçın kimdir?

Ankara’da Batıkent projesini gerçekleştiren Kent-Koop’un 11 yıl boyunca Genel Başkanlığı’nı yapan Murat Karayalçın kimdir? Murat Karayalçın bugüne kadar başka hangi görevlerde bulundu? Murat Karayalçın bugün hangi görevde?

Ömer İsvan kimdir?

Servotel Yönetim Kurulu Başkanı olan Ömer İsvan kimdir? Ömer İsvan Servotel Corporation'ı ne zaman ve nasıl kurdu? Ömer İsvan bugüne kadar hangi görevlerde bulundu? İşte Ömer İsvan'ın biyografisi...

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Murat Özgümüş kimdir?

Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş kimdir? Murat Özgümüş ne zamandan beri Rönesans Gayrimenkul'de?

Şebnem Buhara kimdir Haberi

Şebnem Buhara kimdir

Şebnem Buhara kimdir?

Mimar Sinan Üniversitesi mezunu Şebnem Buhara, üniversite yıllarında başladığı çalışma hayatına, 1998 yılında kendi kurduğu Boudesign Mimari Ofisi’ nde devam etmektedir. 


Mimari eğitim ve yeteneğini tasarım ve uygulamada kullanmaya odaklı pek çok projeye imza atmıştır. Ana prensibini; müşterilerinin kimliği, istekleri ve hayallerini, kendi mesleki tecrübe ve hayal gücünü katarak doğru, ‘yalın ve zamansız mekanlar yaratmak’ olarak tanımlıyor. 


Bu bağlamda projelerinde kendine has, özel mobilya ve obje tasarımlarıyla da öne çıkıyor. Butik anlayışa sahip Şebnem Buhara, fabrikasyon işlerden bilhassa uzak durarak; mekanın kişiliğini bozmadan ve aynı zamanda yaşayanların da karakterini yansıtan dekorasyonlar yaparak adından söz ettiriyor. 


Şebnem Buhara’nın hedef kitlesi; bir mimarla çalışmayı nitelik olarak gören ve bunu hayatına geçirmek isteyen kitleler. Tasarım çalışmasından önce müşterisinin isteklerini, hayal ettiklerini, özellikle karakter...