06 / 05 / 2024

Şebnem Gürcün kim

Şebnem Gürcün kim

İç Mimar ve Peyzaj Mimar Şebnem Gürcün kimdir? İç Mimar Şebnem Gürcün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şebnem Gürcün, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Şebnem Gürcün..

Mahmut Asmalı: ‘Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacağız’

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, düzenlenen MÜSİAD Tiflis 1’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda konuştu. Asmalı, Türk-Gürcü ekonomik ilişkileri daha da ileriye taşıyacaklarına inandığını ifade etti.

Konut ekspertiz masrafını kim öder?

Konut satın alırken krediye başvurulması halinde bankalar ekspertiz raporuna göre kredi verir. Bu aşamada çıkan masrafın kime ait olduğu merak ediliyor. Peki, konut ekspertiz masrafını kim öder?

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Gölcük Örcün'deki tarihi konakta sona gelindi!

Gölcük belediyesince Örcün Köyünde Yapımı Hızla süren Tarihi Konakta son düzlüğe gelindi

Gölcük Örcün yolu genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Değirmendere'den Örcün Köyü ile Sultan Baba Türbesi?ne gidilen yol olan Örcün yolunda genişletme çalışmalarına başladı.

Gölcük Örcün'deki tarihi konağın inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük Belediyesi tarafından Örcün´de yaptırılan konağın çalışmalarına devam ediliyor. Konağın kısa süre içinde bitirilmesi planlanırken konağın oldukça güzel bir görüntü içerisinde olacağı ve halkın da dikkatini çekeceği ifade ediliyor.

Doğalgaz güvence bedelini kim öder?

İGDAŞ’ın alacaklarını garanti altına alabilmek amacıyla mekanik sayaç kullanan abonelerden doğalgaz kullanım sözleşmesinin imzalanması sırasında aldığı bedel "Doğalgaz güvence bedeli" oluyor. Peki, doğalgaz güvence bedelini kim öder?

Konak tramvayı güzergahını kim belirledi?

Aziz Kocaoğlu, tramvayda yaşanan güzergah değişikliğini projeyi hazırlayanların İzmirli olmamasına bağlamıştı. Fakat araştırmalarımıza göre güzergahı firma değil, Büyükşehir Belediyesi belirlemiş.

Daire satışında tapu masrafını kim öder?

Tapu işlemleri, tapu harcına tabi tutuluyor. Buna göre daire satışları için de belli oranlarda harç ödemesinin yapılması gerekiyor. Peki, daire satışında tapu masrafını kim öder? Alıcı mı öder, satıcı mı öder?

Veraset ilamını kim çıkarabilir?

Veraset ilamı, mirasçıları ve mirasçıların haklarını gösteren belge olarak karşımıza çıkıyor. İlam, Sulh Hukuk Mahkemesinin yanı sıra noterden de çıkarılabiliyor. Peki, veraset ilamını kim çıkarabilir?

Nazım imar planını kim hazırlar?

Nazım imar planı, onaylı halihazırdaki haritalar üzerinde ve kadastral durumu işlenmiş olan arazi parçalarının kullanış biçimlerini detaylı gösteren plan olarak biliniyor. Peki, nazım imar planını kim hazırlar?

Apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Ana gayrimenkulün bakımı, korunması,onarımı güvenliği,asansör bakımı gibi pek çok konuda görevli olan apartman görevlisinin kıdem tazminatı bulunuyor.Peki,apartman görevlisinin kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Şebnem Gürcün kim Haberi

Şebnem Gürcün kim

Şebnem Gürcün kimdir?

M.Şebnem Gürcün, 1978'de Diyarbakır'da doğdu.  İlk ve orta öğrenimini Ankara Arı Koleji'nde,lise öğrenimini Yükseliş Koleji'nde tamamladı. 


2000 yılında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Peyzaj Mimarlığı&Kentsel Tasarım Bölümü'nden mezun olduktan sonra 2001 yılında Londra Kingston Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü'nde eğitim aldı. 


2002–2004 yıllarında Londra ve İstanbul'da çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştı. Şebnem Gürcün, bugün GC Mimarlık'ta çalışmalarına devam ediyor.


GC Mimarlık..

1975 yılında Ankara’da Edip Gürcün tarafından inşaat sektöründe faaliyetine başlayan firmamız, 2006 yılından itibaren Şebnem Gürcün tarafından İstanbul’da ‘GC Mimarlık’ adı altında Mimarlık sektöründe de (Proje ve Uygulama) hizmet vermeye başladı. 


GC Mimarlık; konsept tasarım çalışmalarını ön planda tutan, mekânı; insan yaşamını şekillendiren en önemli unsur olarak gören, iç ve dış mekân arasında güçlü bir ilişkiyle bir bütünlük sağlayan; çağdaş ve açık görüşlülüğüyle...