06 / 05 / 2024

seçim grup mağdurları ankara 

seçim grup mağdurları ankara 

Seçim Grup adlı şirket, Ankara Etimesgut’ta 10 yıl önce bir inşaata başladı. Sonrasında, iflas ettiğini belirten şirket, satılık daireleri teslim etmedi. Mahkemeye taşınan olayda, müteahhitler için beraat kararı verildi...

Fikirtepe kentsel dönüşüm mağdurları yetkililere seslendi: Proje bitmiyor, yetkililer inisiyatif alsın! 

Kentsel dönüşüm mağduru Fikirtepeliler, AK Parti Fikirtepe seçim irtibat bürosunun önünde bir araya geldi ve tepki ile taleplerini tek tek sıraladı. 

İşsizler bu habere dikkat! Seçim sonrası şartlar esnetilecek

2023 yılı için en düşüğü 4003 TL, en yükseği ise 8006 TL olan işsizlik maaşını alma şartlarında değişiklik yapılacak. AK Parti’nin konuya ilişkin çalışma yaptığı seçim beyannamesinde yer alırken şartların esnetilerek daha kolay erişim sağlanacağı ortaya çıktı. İşte tüm detaylar…

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran haber!

EYT’de staj ve çıraklık mağdurlarını heyecanlandıran bir haber geldi. İddialara göre, AK Parti seçimler öncesi EYT’den emeklilik hakkı alamayan çıraklık ve staj mağdurları için de harekete geçti.

Evim Mağdurları Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı!

Tasarruf finansman şirketlerine yatırdıkları paraları geri alamayan 'Evim Mağdurları Platformu' üyesi bir grup, Maçka Demokrasi Parkı'nda eylem yaptı.

Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi kuruldu!

Uluhan Grup'un Esenyurt'ta hayata geçireceği projeden ev alıp mağdur olan vatandaşlar Acunkent Mağdurları Konut Yapı Kooperatifi'ni kurdu.

Necmi Kadıoğlu'ndan konut mağdurlarına: Sizi dava edeceğim!

Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, kendini eleştirenlere yanıt verdi. Kendi döneminde yapılan hizmetleri sıralayan Kadıoğlu, konut mağdurlarına da "Sizi dava edeceğim" dedi.

Müteahhite beraat verildi, mağdurlar ortada kaldı!

Seçim Grup adlı şirket, Ankara Etimesgut’ta 10 yıl önce bir inşaata başladı. Sonrasında, iflas ettiğini belirten şirket, satılık daireleri teslim etmedi. Mahkemeye taşınan olayda, müteahhitler için beraat kararı verildi...

Konut mağdurlarından Murat Kurum'a çağrı! 

İstanbul'daki yaklaşık 100 bin konut mağduru Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan destek istedi. Dün akşam 'twitter'de saat 20:00'de buluşan ve yüzlerce twit atan konut mağdurları, seçim öncesinde verilen sözlerin tutulmasını istediklerini yazdı...

Konut mağdurları bugün Esenyurt'ta toplanıyor!

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 18:00'de Esenyurt'ta toplanıyor.

Konut mağdurları İBB önünde eylem yaptı!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları bugün saat 12:00'de Saraçhane'de toplandı.

Konut mağdurları yarın Saraçhane'de toplanıyor!

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi çözüm bekleyen konut mağdurları yarın saat 12:00'de Saraçhane'de toplanıyor.

Terör mağdurlarının evleri teslim ediliyor!

Diyarbakır Sur, Şırnak Cizre ve Mardin Nusaybin’de büyük bir değişim yaşanıyor. Terör mağdurları için yapılan sosyal olanaklarla dolu konut projeleri birer birer tamamlanarak ailelere teslim ediliyor. 

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

seçim grup mağdurları ankara  Haberi

seçim grup mağdurları ankara 

Ankara Etimesgut’ta 10 yıl önce Seçim Grup isimli şirket bir inşaat projesine başladı. Proje kapsamında, büyük bir bölümü 2010'da olmak üzere, dairelerin satışı gerçekleştirildi. Dairelerin teslim tarihinin 2012 olarak belirlendiği projenin sahipleri, iflas ettiğini duyurdu ve sattığı evleri teslim etmedi.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, Ankara Etimesgut’ta 10 yıl önce Seçim Grup isimli firmanın projesine yatırım yapan kişiler, ödemelerini yapmalarına rağmen evlerini alamadı. Firma sahipleri hakkında nitelikli dolandırıcılıktan dava açıldı. Ağır ceza mahkemesi ikisi kardeş üç sanığa 33’er sene hapis cezası verilmesini kararlaştırdı. Sanıklar karar itiraz etti. Üst mahkeme ise kararı bozdu. Dosyaya tekrar bakan mahkeme, ilk kararın aksine sanıklara beraat kararı verildi. Müteahhitler kurtuldu fakat ödemelerini yapan çok sayıda mağdur için çözüm bulunamadı.

Ev sahibi olmak isteyen çok sayıda...