19 / 05 / 2024

Seda Ekmekçi

Seda Ekmekçi

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Budak ve Seda Ekmekçi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Son dakika! İstanbul’da ekmek fiyatına ‘gramaj’ indirimi uygulanacak...

İTO Meclisi’nde yapılan oylama kapsamında, daha önce 200 gram için 8 Türk Lirası olarak açıklanan Azami Ekmek Fiyat Tarifesi, “İstanbul'da ekmek fiyatı 210 gram ekmek için azami 8 Türk Lirası olacak” şeklinde kabul edildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Bankalar açıkladı, 1 Milyon Türk Lirası'nın aylık faiz getirisi eşiği aştı! 

Bankalar, düzenli olarak mevduat faiz oranlarını yeniliyor ve müşteri çekmek için rekabet içine giriyorlar. Buna göre, tasarruf sahipleri de , en yüksek getiriyi sağlayan bankaları öğrenerek bu avantajı kullanmak istiyorlar.İşte, Aralık oranları ve 1 milyon TL'nin aylık faiz getirisi...

KKM’den çıkış Merkez Bankası’nın istediği seviyede değil!

Toplam 3.3 trilyon liralık büyüklüğüyle ekonomiyi zora sokan KKM’den şu an için anlamlı bir çıkış başlamadı. Merkez Bankası dönüşüme hız vermek ve piyasada oluşan fazla likiditeyi çekmek için zorunlu karşılıkları artırdı.

Akbank açıkladı... 2 gün içerisinde bunu yapana 2 bin TL karşılıksız olarak verilecek

Bankalar müşterilerini çekmek için kampanya yürütmeye devam ediyor. En çok kampanya yapan bankalardan biri haline gelen Akbank da müşterilerine karşılıksız 2 bin TL verecek. Ancak parayı almak isteyenlerin yapması gereken bir şey var.

Avrupa Birliği yatırım çekmek için stopaj kurallarını değiştiriyor!

Avrupa Birliği (AB), yatırımları artırmak ve sermaye piyasasını geliştirmek amacıyla stopaj vergisi sisteminde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor.

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçi Grup İnşaat Metal Elektrik Kimya Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ekmekçi Köşe tarafından kuruldu.

Bayram kredisi almak isteyenlere faizsiz sürpriz! İşte faizsiz kredi veren bankalar?

Bankalar, müşteri çekmek için sürekli kampanyalar düzenliyorlar ve promosyon ödemeleriyle büyük bir ilgi görmeye devam ediyorlar. Faizsiz bayram kredisi almak için nelere dikkat etmek gerekiyor ve hangi bankalar bu hizmeti sunuyor?

Avrupa Merkez Bankası resmen duyurdu! Euro dolar paritesi için net rakam verildi! Elinde euro olanlar koşun bakın

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarını yüzde 3,25 oranında yükseltmesi bekleniyor. Banka, Euro Bölgesi'nde enflasyonu yüzde 2 hedefine geri çekmek için faiz oranlarını yükseltecek. Analistlerden euro dolar paritesi için net rakam açıklaması geldi. Elinde euro olanlar koşun bakın...

Sigorta girişi olmayanlar üzülmesin okkalı ödeme sizi bekliyor! Nakit ihtiyacına kefilsiz çözüm!

Nakit paraya ihtiyacı olan şu aralar pek çok kişi bulunmaktadır. Kredi çekmek için kefile ve sigortaya gereksinim duymayın. İşte detaylar!

Kredi çekmek için maaş ne kadar olmalı?

Kredi çekmeden önce vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak istiyor. Özellikle kredinin maaşla olan bağlantısı, maaşın kredi çekmek için ne kadar olacağı sorgulanıyor. İşte detaylar!

Kamu müteahhitleri fiyat farkı ve tasfiye hakkı için yarın sahaya iniyor! 

Fiyat farkı düzenlemesinden memnun olmayan ve tasfiye hakkı şartlarını yeterli bulmayan kamu müteahhitleri, yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için yarın sahaya iniyor. 

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekmekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Dinçer Yorgun ve Tarık Ekmekçi ortaklığında kuruldu.

Ekmeğe gelen zamlardan sonra vatandaş ucuz ekmek için yine kuyruğa girdi

Ekmeğe gelen son zamlar nedeniyle bütçesine ek yük binen dar gelirli vatandaşlar ucuz ekmek kuyrukları oluşturmaya başladı. Fırınların 4-5 liraya sattığı ekmek belediyelerin işlettiği halk ekmek büfelerinde 2-3 liraya satılıyor.

Seda Ekmekçi Haberi

Seda Ekmekçi

Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yunus Emre Budak ve Seda Ekmekçi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 16 Mart'ta Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. 


Akasya Proje Mühendislik Ormancılık Peyzaj Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MÜHENDİSLİK, ORMANCILIK VE PEYZAJ 1- 5531 sayılı orman mühendisliği, orman endüstri mühendisliği ve ağaç işleri endüstri mühendisliği kanunu kapsamında gerekli işlemleri yapmak. 2- Devlet ormanlarında, hazine arazilerinde, kamu kurum ve kuruluşlarına ait arazilerde, gerçek ve tüzel kişilere ait arazilerde ormanları yapay ve doğal olarak kurmak. 3- Mevcut olan ormanlar dahil ormanların bakımı ve iyileştirilmesi, bozuk ormanların imar ve ıslahını yapmak. 4- Enerji ormanları tesis ve bakımını yapmak. 5- Orman ağaç, ağaççık ve florasına ait...