27 / 04 / 2024

Seda Sayanın evleri

Seda Sayanın evleri

Yılın büyük bir bölümünü Bodrum'da geçiren başarılı şarkıcı Seda Sayan 1 yıl içerisinde 2 ev aldı...

Seda Sayan Yalıkavak’taki villasını 2 milyon dolara satıyor!

Seda Sayan, Bodrum Yalıkavak’taki villasını satışa çıkardı. Sayan, deniz manzaralı, havuzlu, müstakil evi için 2 milyon dolar istiyor. ‘Evleneceksen Gel’ isimli programla ekranlara dönen Seda Sayan, bir alışveriş merkezinde yemekte görüntülendi.

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Hakkı Sayan kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan kimdir? Hakkı Sayan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakkı Sayan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Hakkı Sayan`ın hayatına dair merak edilenler.

Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! En ince ayrıntısına kadar paylaştı!

Hem özel hayatı hem de kariyeri ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Seda Sayan 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili gündemden düşmüyor. Seda Sayan'ın 4 milyon dolarlık evindeki gerçek ortaya çıktı! İşte Seda Sayan'ın 4 milyon dolara aldığı villa ile ilgili ayrıntılar.

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Yabancıya gayrimenkul satışına vatandaşlık dopingi!

Dolarda gerçekleşen yükseliş sonrasında bazı konut sahipleri ve emlakçıların evleri 'vatandaşlığa' uygun notu ile satışa sunduğu belirlendi. 250 bin dolar değerli gayrimenkul satın alınarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık hakkına sahip olunabildiği belirtilen 1.997 ilan bulunuyor.

Seda Sayan oğlu için Nişantaşı'ndan ev aldı!

Gayrimenkule yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren sanatçı Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin için Nişantası'ndan lüks daire aldı. Sayan daire için 30 milyon TL ödedi. 

Sahilde oturanların evleri sular altında kalacak!

İklim değişikliğinin olumsuz etkileri şimdiden görülmeye başlandı. Tedbir alınmazsa 2060’a kadar ortalama sıcaklığın 3 derece yükseleceği öngörülüyor. Bu, deniz kıyısındaki birçok şehrin sulara gömülmesi demek. İstanbul ve İzmir için de risk büyük.

Emlak vergisinde fahiş fiyatlar için çözüm teknolojide!

Yeminli Mali Müşavir Hakkı Sayan, Dünya Gazetesi'nde emlak vergisinde dijital dönüşümü kaleme aldı. İşte Hakkı Sayan'ın 'Emlak vergisinde dijital dönüşüm şart' başlıklı yazısı...

Seda Sayan'ın aylık kira geliri 500 bin TL!

Kazandığını gayrimenkule yatıran Seda Sayan son olarak Sarıyer Büyükdere'de villa satın aldı. Çok sayıda gayrimenkulünü kiraya veren Sayan'ın aylık kazancı 500 bin TL.

Seda Sayan Sarıyer'den 4 milyon dolara villa satın aldı!

Emlak zengini sanatçılardan Seda Sayan Sarıyer Büyükdere'den 4 milyon dolara villa satın aldı. Gayrettepe'den Boğaz'a taşınacak olan Sayan şimdilerde yeni evini tamir ettiriyor.

Türkiye'den konut alan yabancıların evin içinde yaptığı harcamalar milyarları buldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına rağmen yabancı yatırımcı Türkiye'den konut almaktan vazgeçmedi. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre, geçen sene 40 binin üzerinde yabancı konut alırken, evin içinde yaptığı harcamalar da milyar liraları buldu. 

Yıldızların evleri satışta!

Kovid-19 salgını emlak ve konut sektörünü değiştirdi. Birçok ünlü yıldız evini satıyor. İşte evlerini satan yıldızlar...

Seda Sayanın evleri Haberi

Seda Sayanın evleri

Başarılı şarkıcı Seda Sayan yılın büyük bir bölümünü Bodrum, Ören’e yerleşen ablası ve annesiyle geçirmeye karar verdi.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Sayan teknesinde herkesten izole bir hayat yaşamaya başladı. Bir sene içerisinde 3 ev değiştirip 2 ev satın alan Sayan’ın İstanbul’a sadece işleri için geldiği belirtildi.

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden...