14 / 05 / 2024

Sedakat Saylam

Sedakat Saylam

3S Kale şirketi Beylikdüzü'nde 100 dönüm arazi üzerinde 1.500 konutluk, Topkapı'da cadde mağazalı proje yapacak...

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi kuruldu!

Coeus İnovasyon Teknoloji Anonim Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orkun Doruk Doğramacı ve Başar Saylam tarafından kuruldu..

Ahi Evran Üniversitesi birim binaları yükseliyor!

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, görevi devraldığında üniversitenin en acil İhtiyacının akademik. İdari ve sosyal yaşam alanında birim binaları olduğunu ifade ederek hizmet ve okul binalarımız hızla yükseliyor dedi.

Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nin inşaatı devam ediyor!

Rektör Saylam imzalanan protokolle yapımına başlanan binaların hızla bitme düzeyine geldiğini belirterek, yılsonuna kadar Rektörlük binası, stadyumun birinci etabının ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nun biteceğini açıkladı.

Kudret Saylam: Hizmet binaları yıl sonunda tamamlanacak!

Kudret Saylam, son günlere bazı yayın organlarında kamuoyunu yanıltıcı ve yönlendirici açıklamaların çıktığını ifade etti, “Eksik, yanlış ve taraflı haberle kamuoyu yanıltılmaya çalışılmaktadır. Hizmet binaları, yıl sonunda bitecek” dedi.

Antalya Saylam Residence´ta 115 bin Euro´ya!

100 konutluk Saylam Residence´ta teslimler hemen yapılıyor

Sedakat Saylam Haberi

Sedakat Saylam

Kale Endüstri Holding'in kurusu Sadık Özgür'ün 3 kızı Sema Gürün, Seza Sefa Çizer, Sedakat Saylam inşaat işine girdi. 3S Kale adlı gayrimenkul şirketi adı altında İstanbul Beylikdüzü'nde 1.500 konutluk, Topkapı'da cadde mağazalı proje yapacak. Beylikdüzü'nde yapılacak proje 100 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek. 3S Kale şirketinin ilk projesi Kale Outlet Center...