18 / 05 / 2024

SEDAŞ akmeşe zarar

SEDAŞ akmeşe zarar

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), İzmit’e bağlı Akmeşe köyüne yüksek voltajda elektrik gönderince 600 haneli köyde yaklaşık 300 bin TL tutarında maddi hasarın meydana geldiği iddia edildi

Ünlü ekonomistten faiz dersi: İşte faize konan 1 milyon liranın kar zarar hesabı!

Artan fiyatlar ve enflasyon karşısında vatandaş parasını nasıl değerlendireceğini araştırıyor. Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, 1 milyon lirasını faize koymak isteyenler için bir yıllık bir hesap yaptı. Karı zararı ortaya koydu.

Eve zarar veren kiracı hakkında nasıl işlem yapılır?

Kiracılar ile ev sahipleri arasında yaşanan çok sayıda yaşanan anlaşmazlıklar gündemdeki yerini koruyor. Bir kiracının eve zarar vermesi durumu da bunlardan birisidir. Ev sahipleri kiracıları eğer eve zarar vermişse ne yaparlar? 

AFAD peş peşe sıraladı: İstanbul depremini en çok o ilçeler hissedecek! Adalar, Bakırköy, Üsküdar, Esenyurt...

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı raporu İstanbul'da olası bir depremde hangi ilçelerin daha çok zarar göreceğini peş peşe sıraladı. İşte İstanbul depreminde en çok hasar alacak o ilçeler...

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Zeray Country Akmeşe satışa çıktı! Yeni proje! 

Zeray Country Akmeşe’de yüzde 20'ye varan indirim fırsatıyla satışlar başladı. Peki Zeray Country Akmeşe’de konut fiyatları ne kadar? Teslimler ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

Depremde zarar gören konutlardan sigortalı olanların hasarları karşılanırken, poliçedeki bazı detaylar süreçle ilgili tartışma yarattı. Konut sigortasında kritik poliçe detayı! Resmen iptal ediliyor! Konut sigortası yaptıracaklar hemen bakın!

En acı şeker haberi! Zarar, gün geçtikçe daha da katlanıyor! İşte nedeni...

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş,'nin dönem zararı 2,1 milyar Türk lirasına kadar çıktı. Öz kaynakları ise eksi 3,2 milyar Türk lirasına kadar düştü.

Dev banka iflas mı ediyor? Çok büyük zarar açıkladı!

Dünyanın en büyük bankalarından biri olan Credit Suisse için iflas iddiaları peş peşe geliyor… Banka yılın 3. çeyreğinde 4,04 milyar dolarlık zarar açıkladı.

Ekonomistlerin hocası Mahfi Eğilmez dolar – euro eşitliği için Türkiye’yi uyardı. Türkiye ciddi zarar yaşayacak

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez, dolar ve euronun eşitlenmesi sebebiyle Türkiye'yi uyardı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı net zararı geçmiş yıl zararına aktarılacak!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün konsolide TFRS mali tablolarındaki 17 milyon 135 bin TL, 2020 yılı net zararının geçmiş yıl zararlarına aktarılması ve şirketin geçmiş yıl zararlarından karşılanmak üzere birinci tertip yasal yedeğe 334 bin TL ayrılmasına karar verildi.

Depremin zararını azaltmanın yolu yapı güvenliği ve bilinçlenme!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, depremin Türkiye’nin en önemli gerçeği olarak kabul edildiğini dile getirerek, deprem zararını azaltmanın yolunun yapı güvenliği ve bilinçlenme olduğunu söyledi.

Çeşme'de ikiz villaların tadilat krizi!

İzmir Çeşme'de N.D.Ö  isimli vatandaş ikiz villaların  kendisine ait kısmını yeniden yaptı. Yıkım sırasında evi zarar gören  Cengiz Sunsal, hukuk mücadelesi veriyor. 

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Seda Sayan, geçmiş hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayan, ''Biz çok fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık'' dedi.

SEDAŞ akmeşe zarar Haberi

SEDAŞ akmeşe zarar


İzmit’e bağlı Akmeşe köyünde yaklaşık 2 haftadır elektrik sıkıntısı baş gösterdi. Köy içerisinde bulunan 2 mahallede toplam 640 hane bulunurken, 2 bin 760 kişi yaşıyor. Geçtiğimiz cumartesi gecesi saat 02.00 sularında elektrik dağıtım şirketi SEDAŞ tarafından iddiaya göre, köyün elektrik hatlarına yüksek voltajlı elektrik verildi. Bir anda evlerindeki ampullerin ve florasanların patlamaya başladığını belirten köylülerden bazılarının evlerindeki beyaz eşyaları ağır hasar görürken, bazılarının ise evlerindeki tüm elektronik cihazlar kullanılamaz hale geldi.

HASAR TESPİTİ SÜRÜYOR

Yüksek voltajlı elektrikten köyde elektriğe bağlı olan tüm cihazlar etkilenerek hasar görmüş durumda. İzmit’e 32 kilometre uzaklıkta bulunan Akmeşe köyünün içerisindeki tek benzin istasyonu da yüksek voltajlı elektrikten nasibini almış durumda. İstasyonun tüm pompa sistemi hasar görerek kullanılamaz hale geldi. İstasyonda çalışanlar zararın boyutunu şu an için...