29 / 04 / 2024

Sedat Altınay kimdir

Sedat Altınay kimdir

Koronavirüs nedeniyle emlakçıların da zor bir dönem geçirdiğini belirten Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor'' diye konuştu.

Emlak sektöründen Koronavirüs tedbirlerine destek!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Türkiye dahil birçok ülkede görülen koronavirüs tedbirleriyle ilgili açıklama yaptı.

Sedat Altınay: Konut sektörü canlanırsa Türk ekonomisi canlanır!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, TÜİK Konya Bölge Müdürlüğü'nün açıkladığı 2020 Şubat ayı konut satışı verilerini değerlendirdi.  

Faizler düştü, gayrimenkul sektörü hareketlendi!

Kredi faiz oranlarında yaşanan düşüşler gayrimenkul sektörünü hareketlendirdi. Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, önümüzdeki süreçte sektörün daha da hız kazanacağını belirtti

Sedat Altınay: Bankalar emlakçılığa soyundu!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay; Bankalar emlakçılığa soyunurken, bizde herkes kendi işini yapsın diyoruz. Bankalar ellerinde bulunan gayrimenkulleri bizlere versin bizlerde onların satışı gerçekleştirelim” dedi.

Sedat Altınay: Konut satışları beklenenin altında!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, Nisan 2019 ayı TÜİK Konut satış raporlarını değerlendirdi. Altınay, ''Üke genelinde yapılan satışlar beklenenin çok altında gerçekleşiyor'' dedi.

Sedat Altınay: Kiralık evde sıkıntı yok!

Türkiye’de konut fazlalığı olduğunu söyleyen Sedat Altınay, “Türkiye’deki konut stoğuna baktığımızda satılık dairelerin yanı sıra kiralık dairelerde de herhangi bir sorun yok" diye konuştu.

Sedat Altınay: Ev almak için en uygun dönem!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, ev alacaklara uyarılarda bulundu. Altınay, ev almak için en uygun dönemin bugünler olduğunu vurguladı.

Sedat Altınay: Kaçak emlakçılarla mücadele ediyoruz!

Konya Emlakçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Altınay kayıt dışı çalışan emlakçılar hakkında vatandaşları uyararak, ''Vatandaşımız mağduriyet yaşamak istemiyorsa odamız üyesi olmayan hiç kimseden alışveriş yapmamalı” diye konuştu.

Konya’da 2. konut öneri alanı yeniden yapılandı!

Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay’da Konyalı Emlakçılar ve Vatandaşlara müjdeli haber verdi. Konya’da 2. konut öneri alanı yeniden yapılandı. 

Sedat Altınay'dan tapu harcı indirimi uyarısı!

Gayrimenkul alım satım işlemlerinde uygulanan tapu harcı indiriminde sona yaklaşılıyor. Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Dövizleri bozdurup, gayrimenkul alın!

Konya Emlakçılar odası Başkanı Sedat Altınay, dövizin yükselmesinin emlak sektöründeki etkisini değerlendirdi. Altınay, dövizleri bozdurup gayrimenkul almak için en uygun zaman olduğunu söyledi. 

Sedat Altınay: Emlak sektörü destek bekliyor!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, emlak sektörünün ekonominin canlanması için destek istediğini söyledi.

Sedat Altınay: Konya gayrimenkul yatırımcıları için cennet!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay, gayrimenkul yatırımcılarının bu dönemde Konya’da yatırım yaptıkları takdirde kazanacaklarını vurguladı.

Sedat Altınay: Selçuklu'da imarlı arsa kalmadı!

Konya Emlakçılar Odası Başkanı Altınay, Selçuklu İlçesi'nde imarlı arsa alanı kalmadığını belirterek, "Selçuklu bölgesinde tarla vasfındaki araziler imara açıldığı takdirde mevcut tavan yapan arsa fiyatlarının da bir denge sağlayacağı kanaatindeyiz" dedi.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Evini satan dükkan alıyor!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada konutlara istedikleri zammı yapamayan ev sahiplerinin evlerini satıp iş yeri aldığını söyledi.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Zekeriya Serhan Altınordu kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı?

Zekeriya Serhan Altınordu nerede okudu? Hangi alanlarda deneyim sahibidir? Ziraat Bankası ve Turizm Bankası’nda hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Zekeriya Serhan Altınordu’nun hayatı...

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 100.000.00 TL sermaye bedeli ile Mazlum Altınay tarafından kuruldu.

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

İş yeri kira artış oranları üreticileri zorluyor!

Mayıs 2023 enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte iş yerlerini ilgilendiren kira artış oranları da resmen belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada iş yeri kira artış oranları üreticileri zorladığını söyledi.

Nihat Sedat Denge ne iş yapıyor? Hangi görevlerde yer aldı?

Körfez GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi ve aynı zamanda, Denetim Komitesi Üyesi olan Türk iş insanı Nihat Sedat Denge kimdir? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Nihat Sedat Denge ile ilgili merak edilenler...

Sedat Kurucan Kimdir?

Sedat Kurucan kimdir? Sedat Kurucan’ın mesleği nedir? Sedat Kurucan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galata Wınd Enerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bora Yalınay kimdir? Kaç yaşında? Bora Yalınay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bora Yalınay'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bora Yalınay'ın hayatına dair merak edilenler.

Nusret Altınbaş, Kimdir?

Nusret Altınbaş, kimdir? Nusret Altınbaş’ın mesleği nedir? Nusret Altınbaş, nereden mezundur? İşte detaylar!

İmam Altınbaş Kimdir?

İmam Altınbaş kimdir? İmam Altınbaş’ın mesleği nedir? İmam Altınbaş nereden mezundur? İşte detaylar!

Sedat Altınay kimdir Haberi

Sedat Altınay kimdir

COVID-19 (koronavirüs) salgını nedeniyle emlakçıların da zor bir dönemden geçtiğini söyleyen Konya Emlakçılar Odası Başkanı Sedat Altınay “, Bir meslek kolu olarak emlakçıların da mücbir sebepten yararlanmalarını ve ödemelerinin ertelenmesini istiyor ve talep ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Pusula Haber'de yer alan habere göre; Başkan Altınay, konu hakkında yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

''Devlet bankalarından Emlak danışmanlarına 2020 yılı ödemesiz olarak düşük faizli 12- 24 -36 aya yayılmış geri ödemeli kredi kullandırılması için gerekli çalışmanın yapılması zorunlu hale gelmiştir. Sadece meslekle alakalı değil de esnaf olarak tanıdıkları için eğer tanımlı meslek gruplarına kredi verip  kontenjan kalırsa emlak danışmanlarını değerlendirmeye almaları çok üzücü bir durumdur.

Bu konuda kısmen hiçbir bankadan doğrudan destek alınamamıştır. Destek vermiş gibi gözüken bankalar da genellikle kredi vermek için teklif ettikleri...