17 / 05 / 2024

Sedat Altınkök

Sedat Altınkök

Sahmaz Yapı Mühendislik Müteahhitlik Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sedat Altınkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Silivri, Alibey Mahallesi, Aziz Sokak'ta kuruldu.

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi ne kadar, kaç TL?

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Altın ithalatına yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, altından, pırlantalı altından, kıymetli metallerle kaplama adi metallerden olan ürünlerin Avrupa Birliği (AB) ve Serbest Ticaret Anlaşması imzalanan ülkeler haricinde olan yerlerden ithalatında yüzde 20 ek mali yükümlülük uygulanacak

İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçti! Arsa almak isteyen yatırımcılar iyi araştırsın!

Türkiye'de arsa ve tarla gibi konut dışı satışlar konut satışlarını geçerek, yüzde 60'a ulaştı. İstanbul ve Trakya'da arsa satışı 122 bini geçerken, Silivri Emlak Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altınkök arsa almak isteyen yatırımcıları uyardı.

Altında kıyamet kopacak! İslam Memiş uyardı: Bekliyorlar

Altın yatırımcılarının şimdi ise gözü kulağı ABD Merkez Bankası Fed faiz kararında. İslam Memiş, “Kıyamet koparacak bir yükseliş bizi bekliyor” yorumunu yaptı. İşte tüm detaylar...

Beko Tezgah Altı Bulaşık Makinesi'nde 3 bin TL indirim

Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatında indirime gidildi. Beko BBC 160 B Tezgah Altı Bulaşık Makinesi fiyatı 3 bin TL birden düştü. İşte detaylar...

Altında kıyamet koptu kopacak! Gram altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 10 Temmuz 2023 altın fiyatları!

Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın gibi altın fiyatları anlık olarak izleniyor. Haftanın ilk işlem gününde güncel altın fiyatları merak ediliyor. Peki, 10 Temmuz altın fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 10 Temmuz 2023 alış satış altın fiyatları...

ŞOK’ta Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü!

ŞOK’ta 28 Haziran-4 Temmuz arası indirime girecek ürünler belli oldu. Bu doğrultuda, Sütaş tam yağlı beyaz peynir 54,95 TL’ye, Altınküp sargılı küp şeker 24,95 TL’ye, pilavlık pirinç 41 TL’ye düştü. İşte 29 Haziran 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi’nde tam 2.000 TL indirim!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere müjdeli haberi duyurdu. Arçelik ABM 181 D Tezgah Altı Bulaşık Makinesi, Oliz’e özel 2 bin TL indirimle satışa sunuldu.

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınkılıç Taahhüt İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Altınkılıç ve Kemal Altınkılıç ortaklığında kuruldu.

Gram altında köpük oluştu diyen İslam Memiş ilk kez açıkladı! Alım için doğru zaman değil! İlginç şeyler oluyor!

Altını bilen adam İslam Memiş'ten ilk kez ''gram altında köpük oluştu, bu rakamlardan alım doğru değil'' açıklaması geldi. İlginç şeyler oluyor!

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın.

Altından kâr elde etmek isteyen yatırım yapsın! Hemen alan paraya para demeyecek!

Altındaki çıkış, sürerken uzmanlardan da konuya ilişkin yorumlar gelmeye devam ediyor. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan: kesinlikle  TL'de kalmayın. Altının güzel bir yatırım aracı diyerek, uzun vadede de alıcısına para kazandıracağını söyledi.

Sedat Altınkök Haberi

Sedat Altınkök

Sahmaz Yapı Mühendislik Müteahhitlik Dış Ticaret Anonim Şirketi, Sedat Altınkök Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 19 Ağustos'ta Silivri, Alibey Mahallesi, Aziz Sokak'ta kuruldu.


Sahmaz Yapı Mühendislik Müteahhitlik Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ,kiraya vermek,temizlik ve çöp toplama işlerinin organizasyonunu yapmak. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...